Κοινωνία

24/02/2021 - 10:48

Ρατσιστικός οχετός σε στρατόπεδο της Λέσβου

αναδημοσιευση από το alt. gr

Φαντάροι που υπηρετούμε την στρατιωτική μας θητεία στην Λέσβο, πριν λίγες μέρες, κατά την διάρκεια εκπαίδευσης, ήρθαμε αντιμέτωποι με τον ρατσιστικό οχετό που «ξέρασε» στέλεχος, ενάντια στους πρόσφυγες και τους μετανάστες.

Εμείς ήρθαμε για να υπηρετήσουμε την θητεία μας και όχι για να ακούμε ρατσιστικά εμβατήρια που στοχεύουν τους αδύναμους, τους κατατρεγμένους. 

Υπάρχουν στελέχη που βρίσκονται στις τάξεις του ελληνικού στρατού, όπως αυτός, και μολύνουν το μυαλό των στρατευμένων με μίσος απέναντι στον αδύναμο.

Πως «θέλουν να βρίσκονται στην χώρα μας για να την μουσουλμανοποιήσουν» πως «στόχο έχουν να βιάσουν τα παιδιά και τις οικογένειές μας» και πως αυτούς που θαλασσοπνίγονται για να γλυτώσουν από τους πολέμους που γίνονται στις πατρίδες τους «πρέπει να έχουμε απέναντι μας».

Εμείς οι φαντάροι απεναντίας ενστερνιζόμαστε το αίτημα που σύσσωμος ο λεσβιακός λαός  φωνάζει, να μην φτιαχτεί καμία νέα δομή πουθενά στο νησί  και να κλείσει η ήδη υπάρχουσα.

Να δοθούν άμεσα χαρτιά σε όλους τους πρόσφυγες μετανάστες για να πάνε στον πραγματικό προορισμό τους, που όλοι ξέρουμε πως δεν είναι η χώρα μας. Άμεσα να μεταφερθούν στην ηπειρωτική Ελλάδα και να προχωρήσουν οι διαδικασίες απεγκλωβισμού τους και αποχώρησης προς τους τόπους προορισμού τους.

Καμία ανοχή στις ρατσιστικές – φασιστικές φωνές μέσα και έξω από τα στρατόπεδα! Εχθροί του λαού δεν είναι οι κατατρεγμένοι από τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους, που και η χώρα μας συμμετέχει με κάθε τρόπο, είναι τα μονοπώλια, η ΕΕ και το ΝΆΤΟ που δημιουργούν τον πόλεμο, την προσφυγιά, το αιματοκύλισμα των λαών.

 

Φαντάροι από στρατόπεδο της Λέσβου

 

---

 

up date διαβάστε 

 

Η Μ. Κομνηνάκα για τα ρατσιστικά σχόλια σε στρατόπεδο της Λέσβου

Μοιράσου το άρθρο!