Κοινωνία

07/04/2022 - 10:18

Σημαντική δωρεά στην "Κυψέλη" Μυτιλήνης - Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Γενικό Γραμματέα του Πρωθυπουργού

Ευχαριστήρια επιστολή από την "Κυψέλη" προς τον Γενικό Γραμματέα του Γραφείου Πρωθυπουργού κ. Δημητριάδη. Μια προσφορά σε υλικοτεχνική υποδοχή που αν μη τι άλλο ικανοποιεί ένα πάγιο αίτημα της "Κυψέλης" και είναι και αναγνώριση του σημαντικού έργου τους. Αναλυτικά η επιστολή:

 

Προς: Γενικό Γραμματέα Πρωθυπουργού

κ. Γρηγόρη Δημητριάδη
Αξιότιμε κύριε Δημητριάδη,


Η διοίκηση, το προσωπικό και οι ωφελούμενοι του Μικτού Κέντρου Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας για Α.με.Α η ΄΄ΚΥΨΕΛΗ΄΄ στην Μυτιλήνη, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά για την ευγενική δωρεά που λάβαμε , τον Γενικό Γραμματέα του Πρωθυπουργού κ. Γρηγόρη Δημητριάδη.

Στο Κέντρο μας παραλάβαμε δύο καινούργιους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, που χρειάζονται για την εξοικείωση του ατόμου με την σύγχρονη τεχνολογία και το διαδίκτυο (προβολή οπτικοακουστικού υλικού που ενισχύει κοινωνικές και γνωστικές δεξιότητες) και το ποδήλατο μίνι παθητικής/ενεργητικής γυμναστικής που θα βοηθήσει ενισχυτικά το έργο της φυσιοθεραπεύτριας.


Διαμεσολαβητής αυτής της χειρονομίας στάθηκε ο Ειδικός Σύμβουλος του Πρωθυπουργού κ. Ιάσων Πιπίνης συντοπίτης μας, ο οποίος μετά την επίσκεψη του στο Κέντρο μας κινητοποιήθηκε άμεσα ώστε να υλοποιηθούν τα αιτήματα μας και να καλυφθούν κάποιες από τις ανάγκες μας.


Το Μ.Κ.Δ.Η.Φ για Α.με.Α η ΄΄ΚΥΨΕΛΗ΄΄ ιδρύθηκε το 1997 και έκτοτε λειτουργεί στο νησί της Λέσβου. Κατατάσσεται στα νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου και έχει μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα. Φέρει ειδική πιστοποίηση ως φορέας παροχής υπηρεσιών κοινωνικής φροντίδας από το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Από τότε μέχρι και σήμερα οι ανάγκες των ατόμων με ειδικές ανάγκες διαρκώς αυξάνονται.

Προσπαθούμε καθημερινά να ξεπερνάμε κάθε υπάρχουσα δυσκολία αλλά και όσες προκύπτουν και να στεκόμαστε επάξια στα άτομα που μας έχουν ανάγκη.

Είναι πραγματικά εντυπωσιακό σε μια εποχή που η ελληνική κοινωνία βάλλεται καθημερινά, να υπάρχουν φορείς που στηρίζουν προσπάθειες και δράσεις όπως η δική μας. Είμαστε ευγνώμονες για κάθε μορφής ενίσχυση και ανοιχτοί σε οποιαδήποτε νέα βοήθεια! Σας ευχαριστούμε πολύ!


Μετά τιμής η Διευθύντρια & Πρόεδρος του Κέντρου
Αλατερού Βάγια

 

ε
Από την επίσκεψη του κ. Ιάσ. Πιπίνη στην "Κυψέλη"

Μοιράσου το άρθρο!