Κοινωνία

04/02/2024 - 11:46

Στη μνήμη του πατρός Κομνηνού Βράνη στον Άγιο Θεόδωρο στην Παγανή

Μικρός αποδείχθηκε ο ναός του Αγίου Θεοδώρου στη Μεραρχία για να χωρέσει τον κόσμο που μετέβει στην Παγανή από το πρωί για να παρακολουθήσει τη θεία λειτουργία και την Επιμνημόσυνη Δέηση που τελείται αυτήν την ώρα στη μνήμη του πατρός Κομνηνού Βράνη, καθώς συμπληρώνεται ένας χρόνος από το θάνατο του. Στο μνημόσυνο είναι παρόντες, ο Δήμαρχος Μυτιλήνης, Παναγιώτης Χριστόφας, ο στρατιωτικός Διοικητής Λέσβου, Υποστράτηγος Γρηγόριος Μποντλιάκης, η Περιφερειακή Σύμβουλος Καλλιόπη Γόμου, πρώην πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ Γιώργος Φλώρος, ανθρώπειοι της Εκκλησίας, των γραμμάτων και του Πολιτισμού.

 

Ήταν 7 Φεβρουαρίου του 2023 όταν ο πατέρας Κομνηνός ένας λαοφιλής ιερέας άφηνε την τελευταία του πνοή στην Κλινική Άγιος Λουκάς της Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια χειρουργείου ανοιχτής καρδιάς για την αντικατάσταση βαλβίδας.

Η καθημερινή του παρουσία ως στρατιωτικού ιερέα αλλά και μετέπειτα που συνταξιοδοτήθηκε αλλά παρέμενε ενεργός στην ιεροσύνη δίπλα στον άνθρωπο κάνουν αισθητή την απώλειά του και αιωνία τη μνήμη του.

 

πηγη: https://nealesvou.gr/

 

 

Μοιράσου το άρθρο!