Κοινωνία

19/11/2012 - 12:39

Στήριξη Κοινωνικού Παντοπωλείου Πλωμάριου

Στήριξη Κοινωνικού Παντοπωλείου Πλωμάριου

Η Πρόεδρος του Οργανισμού  «Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης» του Δήμου Λέσβου, κ. Αναστασία Αντωνέλλη, συνεχίζοντας την προσπάθεια στήριξης του Κοινωνικού Παντοπωλείου Πλωμαρίου από τον Οργανισμό, παρέδωσε  στον ιερέα Μεταξή Ευστάθιο, υπεύθυνο του Κοινωνικού Παντοπωλείου Πλωμαρίου, 168 κιλά αλεύρι  και είδη ρουχισμού, που προήλθαν από χορηγίες  κατόπιν αιτήματος, αφού ως γνωστόν τα κάκιστα οικονομικά του Οργανισμού δεν επαρκούν για εξ ιδίων παροχές, παρά την δεδομένη πολιτική βούληση.

Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι η κοινωνική αλληλεγγύη καταλλήλως ενεργοποιούμενη, δια μέσου των χορηγιών, είναι σωτήρια.

Ως εκ τούτου μαζί με τις ευχαριστίες της προς ιδιώτες και εταιρείες, η κ. Αντωνέλλη ενημερώνει όσους θέλουν να προσφέρουν για την στήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων να επικοινωνούν στα τηλέφωνα του Οργανισμού 2251027501 και 6945901281, γιατί η αλληλεγγύη είναι πράξη αγάπης.

Ο ιερέας Ευστάθιος Μεταξής, ευχαρίστησε με την σειρά του την  Πρόεδρο του Οργανισμού  «Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης» του Δήμου Λέσβου, για την συνεχιζόμενη έμπρακτη συμπαράσταση του Οργανισμού στο αίτημα στήριξης του Παντοπωλείου, το οποίο συνδράμει ουσιαστικά στην βοήθεια 190 οικογενειών της ευρύτερης περιοχής Πλωμαρίου.

Μοιράσου το άρθρο!