Κοινωνία

01/04/2019 - 10:18

Συγκίνηση στο Καραϊσκάκη για τον μικρό Βασίλη από τη Λέσβο

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στο Καραϊσκάκη την Κυριακή το βράδυ, μετά το τέλος του αγώνα Ολυμπιακός-Ατρόμητος για την 26η αγωνιστική της Super League.

Ένας μικρός οπαδός του Ολυμπιακού, ο Βασίλης από τα Παράκοιλα της Λέσβου, δίνει αυτή την εποχή τη μεγαλύτερη μάχη κόντρα στον καρκίνο, όμως προχθές το βράδυ είχε την ευκαιρία να ξεχάσει για λίγο τα πάντα. Πήγε στο Καραϊσκάκη για να δει την αγαπημένη του ομάδα, τον Ολυμπιακό, και μετά το τέλος του αγώνα κατάφερε να πραγματοποιήσει ένα από τα όνειρά του, να σκοράρει μπροστά στη θύρα 7.


Όλα αυτά χάρη στον Λεονάρντο Κούτρη, ο οποίος του έδωσε τη φανέλα του και έπαιξε για λίγη ώρα μαζί του μετά το φινάλε του ματς με τον Ατρόμητο. Μάλιστα, ο αμυντικός του Ολυμπιακού μίλησε για τον μικρό του φίλο εμφανώς συγκινημένος μετά το τέλος του αγώνα, εξηγώντας ότι αυτές οι στιγμές και αυτή η ευκαιρία που είχε να προσφέρει λίγο χαμόγελο σε ένα παιδί που παλεύει για τη ζωή του είναι σημαντικότερο από οτιδήποτε άλλο μπορεί να κάνει ένας ποδοσφαιριστής μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Κούτρης πήρε αγκαλιά τον Βασίλη πήγαν στο τέρμα μπροστά από τη θύρα 7. Ο μικρός έβαλε γκολ και έκανε το όνειρό του πραγματικότηταΟ Κούτρης πήρε αγκαλιά τον Βασίλη πήγαν στο τέρμα μπροστά από τη θύρα 7. Ο μικρός έβαλε γκολ και έκανε το όνειρό του πραγματικότηταΜια εικόνα, χίλιες λέξειςΜια εικόνα, χίλιες λέξεις

Άλλωστε, ο Κούτρης για όσους τον ξέρουν καλά δεν είναι μία απλή περίπτωση ποδοσφαιριστή και ανθρώπου. Ξέρει καλά από εμπόδια και πάντα μιλάει και στέκεται στο πόσο τον βοήθησε η μητέρα του. Ο διεθνής ακραίος αμυντικός ήθελε να δώσει αγάπη και ελπίδα στον μικρό Βασίλη σε μία ενέργεια, όπου συγκινήθηκαν και οι δύο και συγκίνησαν και τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο.

Ο μικρός Βασίλης μιλά στο μικρόφωνο και όλοι ακούν συγκινημένοιΟ μικρός Βασίλης μιλά στο μικρόφωνο και όλοι ακούν συγκινημένοι

Να σημειωθεί ότι αυτή η ενέργεια του Λεονάρντο Κούτρη δεν ήταν ούτε προγραμματισμένη ούτε τίποτα. Του δόθηκε η δυνατότητα να δώσει χαρά σε αυτό το παιδί και την άδραξε με μεγάλη του ικανοποίηση. Άλλωστε, όπως σχολιάστηκε σχετικά στη σελίδα Solidarity Athletes - Αλληλέγγυοι Αθλητές στο Facebook για την κίνηση του Κούτρη (σ.σ.: μαζί με τη φωτό με τον μικρό Βασίλη): «Αυτή είναι η απάντηση όποια κι αν είναι η ερώτηση. Αυτό το χαμόγελο αξίζει τα πάντα, καμία νίκη, κανένας τίτλος και καμία ομάδα»!!!

 

 

Μοιράσου το άρθρο!