Κοινωνία

28/03/2024 - 15:36

Συγκλονίζει ο Γιάννης από τη Μυτιλήνη - Γιατί συγχώρεσε τη γυναίκα του (βίντεο)

Μυτιλήνη- Συγκινεί ο 58χρονος που συγχώρεσε τη σύζυγό του η οποία τον περιέλουσε με εύφλεκτο υγρό: Με τη δύναμη του Θεού τα ξεπέρασα όλα. Τα δάκρυα του γιου μου έπεφταν πάνω μου. Λυπάμαι τη γυναίκα μου γιατί λίγες μάνες έχουν δυστυχήσει όσο αυτή… Όσα είπε στις Αλήθειες με τη Ζήνα

Ήταν μια είδηση που είχε προκαλέσει σοκ στο άκουσμά της. Τον περασμένο Απρίλιο, ένας 58χρονος άντρας, ιδιοκτήτης ταβέρνας στο νησί της Λέσβου, μεταφέρθηκε με σοβαρά εγκαύματα στο νοσοκομείο όταν η σύζυγός του φέρεται να τον περιέλουσε με εύφλεκτο υγρό και στη συνέχεια του άναψε φωτιά με αποτέλεσμα ο ίδιος να τυλιχθεί στις φλόγες. Μάλιστα τα εγκαύματα ήταν τόσο σοβαρά που είχαν καλύψει το 45% της επιφάνειας του σώματός του και ο ίδιος μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή από την Μυτιλήνη στη Θεσσαλονίκη.

Ο γιος του ζευγαριού μέσα από την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα τότε  είχε κάνει έκκληση για αίμα ώστε να σωθεί ο πατέρας του.

Το ζευγάρι είχε χτυπήσει αλύπητα η μοίρα καθώς είχαν χάσει τα δύο από τα 3 τους παιδιά. Πρώτα έχασαν ένα 9χρονο αγοράκι από πνιγμό όταν έπεσε στο λιμάνι του νησιού και πριν από λίγα χρόνια είχαν χάσει την 19χρονη κόρη τους σε τροχαίο δυστύχημα. Οι σχέσεις του ζευγαριού τα τελευταία χρόνια φέρεται να ήταν διαταραγμένες.

Ένα χρόνο μετά το περιστατικό, το δικαστήριο αποφάσισε να μετατρέψει την ποινή της κατηγορουμένης από απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βαριά σωματική βλάβη καταδικάζοντάς την σε ποινή φυλάκισης 5 ετών με αναστολή. Η γυναίκα σήμερα αποφυλακίζεται ενώ σε αυτή την περιπέτεια ο σύζυγός της και θύμα της επίθεσης βρίσκεται στο πλευρό της δικαιολογώντας εν μέρει την πράξη της.

“Με τη δύναμη του Θεού τα ξεπέρασα όλα. Τα δάκρυα του γιου μου έπεφταν πάνω μου. Αυτές οι τραγωδίες ήταν που μας κατέστρεψαν. Άλλη μάνα παθαίνει ανακοπή και πεθαίνει, άλλη τρελαίνεται και άλλη πέφτει στα χάπια και το αλκοόλ. Η δικιά μου έπαθε το τελευταίο. Με την κόρη της πιο πολύ, επιδεινώθηκε. Άλλαζε η συμπεριφορά της, ο χαρακτήρας της. Η γυναίκα μου ήταν καλή κοπέλα, είχε αλλάξει πολύ ο χαρακτήρας της με το ποτό.

Είμαστε 35 χρόνια μαζί. Δεν το περίμενα ποτέ  γιατί μ’ αγαπάει πραγματικά. Τη λυπάμαι, γιατί έχει δυστυχήσει πολύ στη ζωή της. Λίγες μάνες είναι που έχουν δυστυχήσει τόσο πολύ. Είναι κρίμα… έχει τιμωρηθεί πολύ από τη ζωή. Δεν ήθελα να την τιμωρήσω κι εγώ…

Είχα κάνει αίτηση να μιλάω μαζί της στο Skype όταν ήταν στη φυλακή. Ήθελα να τη βλέπω. Μου έλεγε “συγνώμη άντρα μου, δεν το ήθελα. Σκότωσέ με“. Τι να τη σκοτώσω; Την έχει σκοτώσει η ίδια η ζωή. Μαζί θα πεθάνουμε. Ίσως το έκανε αυτό ο Θεός να μην πεθάνω, για να τη βοηθήσω να βγει από τη φυλακή…

Στεναχωριέμαι πολύ που μερικοί κατακρίνουν την απόφαση του δικαστηρίου, χωρίς να ξέρουν ποιος είναι ο λόγος. Δεν ξέρουν αυτή η γυναίκα τι έχει τραβήξει’, τόνισε χαρακτηριστικά ο κ.Γιάννης, μιλώντας στις Αλήθειες με τη Ζήνα.

 

Δειτε το βίντεο απο την εκπομπή και ακούστε όσα είπε ο Γιάννης

Μοιράσου το άρθρο!