Κοινωνία

24/10/2012 - 12:44

Θαυμάστε πως καθαρίζουν την πόλη της Μυτιλήνης!!!

Θαυμάστε πως καθαρίζουν την πόλη της Μυτιλήνης!!!

Θαυμάστε πως καθαρίζουν την πόλη της Μυτιλήνης!!!

Κι ενώ η πόλη της Μυτιλήνης περιμένει τους Τούρκους επισκέπτες... από το πρωί έχουμε καθαριότητες στην πόλη της Μυτιλήνης. Μέχρι και τα πεζοδρόμια της Ερμού τρίβονται από κολλημένες τσίχλες και άλλες βρωμιές (κάτι που έχει να συμβεί εδώ και πολλούς μήνες...)

Όμως η καθαριότητα είναι για το δήθεν... Με βάση τις καταγγελίες ...  οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα άδειασαν φρεάτια με χώματα, σκουπίδια και άλλες ακαθαρσίες και επειδή δεν είχαν σακκούλες σκουπιδιών τα άφησαν χύμα στους δρόμους  που βρίσκονται λίγο πιο πάνω από την Ερμού!  (Προφανώς τους ενδιαφέρει να είναι καθαρή μόνο η Ερμού)

Μάλιστα το θράσος τους ήταν τόσο που τα παράτησαν στη βιτρίνα καταστήματος στην Αρίωνος. Η ιδιοκτήτρια του καταστήματος  διαμαρτύρηκε, οι εργαζόμενοι απάντησαν προκλητικά "φώναξε Αστυνομία άμα γουστάρεις" και έφυγαν. 

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες

 

 

up date

Λίγες ώρες μετά τη δημοσίευση, φορτηγό του Δήμου Λέσβου ήρθε και μάζεχε το σωρό με τα σκουπίδια από τα φρεάτια. Αυτό πάντως που θα μείνει είναι η αγένεια, η προκλητική συμπεριφορά των  συγκεκριμένων εργαζομένων στη καθαριότητα και... το αποτύπωμα της σωρού των σκουπιδιών δίπλα στα καταστήματα.

Μοιράσου το άρθρο!