Κοινωνία

28/03/2023 - 13:42

Θρήνος στον Πολιχνίτο - Έχασε τη μάχη ο 30χρονος αγρότης

Ο θάνατός του φέρνει ξανά στην επικαιρότητα τις τραγικές ελλείψεις στο Κέντρο Υγείας Πολιχνίτου.

Σοκαρισμένη είναι από σήμερα το πρωί η κοινωνία του Πολιχνίτου όταν έγινε γνωστό ότι ο 30χρονος αγρότης που είχε τραυματιστεί πριν από μερικές ημέρες έχασε τη μάχη με τη ζωή.

O 30χρονος νοσηλεύτηκε για 3 ημέρες βαριά τραυματισμένος στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης και μετά κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του σε Νοσοκομείο της Αθήνας όπου δυστυχώς σήμερα τα ξημερώματα άφησε την τελευταία του πνοή. 

Ο θάνατός του φέρνει ξανά στην επικαιρότητα τις τραγικές ελλείψεις στο Κέντρο Υγείας Πολιχνίτου.

 

 

Το ιστορικό όπως είχε αναρτηθεί στο Lesvosnews.net

Την 1η Μαρτίου ο  30χρονος  είχε μεταβεί σε αγροτική περιοχή του Πολιχνίτου μεταφέροντας με το Ι.Χ αγροτικό του λιπάσματα για τα ελαιοκτήματα τραυματίστηκε σοβαρά και χρειάστηκε να έρθει ασθενοφόρο από τη Μυτιλήνη .

Συγκεκριμένα ο 30χρονος την ώρα που εκτελούσε αγροτικές εργασίες στο κτήμα το φορτωμένο αγροτικό όχημα με λιπάσματα για άγνωστο λόγο άρχισε να κυλάει προς το μέρος του. Κατά μια εκδοχή ο 30χρονος προσπάθησε να το σταματήσει!  Κατά άλλη εκδοχή ο 30χρονος δεν είδε το αγροτικό όχημα και παρέμεινε στη θέση του....

 

Το αποτέλεσμα ήταν το αγροτικό όχημα στην ανεξέλεκτη πορεία του να καταπλακώσει τον 30χρονο.

Α

Αποκλειστική φωτογραφία από τον τόπο που έγινε το συμβάν. Οράτα τα σημάδια από το σημείο που κατέληξε το όχημα που καταπλάκωσε τον 30χρονο

Οι στιγμές που ακολούθησαν ήταν τραγικές.... Ο εργάτης που συνόδευε τον 30χρονο κάλεσε σε βοήθεια αλλά... δεν υπήρχε οδηγός βάρδιας για  το ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Πολιχνίτου!  Αποτέλεσμα να χαθεί πολύτιμος χρόνος μέχρι να φθάσει ασθενοφόρο από  τη Μυτιλήνη συνοδεία περιπολικού.

Ο 30χρονος με σοβαρές βλάβες σε ζωτικά όργανα νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Μυτιλήνης και οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι σταθερή η κατάστασή της υγείας του με σημάδια βελτίωσης.

 Τραγική λεπτομέρεια ο 30χρονος πριν λίγο καιρό είχε χάσει τον πατέρα του...

 

----

 

Ανάρτηση από την ιστοσελίδα "Κάτω από τον Πλάτανο"

Αναβάλλεται η προγραμματισμένη για αύριο Τετάρτη 29/03 ενημέρωση της ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΗΣ για τη νέα ΚΑΠ εξαιτίας του μαύρου πένθους που σκέπασε τις καρδιές των Πολιχνιατών αλλά και ολόκληρης της περιοχής μας απ’ την φαρμακερή είδηση του θανάτου του Γιώργου Αικατερινάκη.

Ο Γιώργος, ένας νέος, ένα παλληκάρι μέχρι κει πάνω, ένα θεριό -όπως χαρακτηρίζονται όσοι έχουν τέτοια λεβέντικα χαρακτηριστικά- δεν κατάφερε να ξεπεράσει τα τραύματα που του έδωσε η κακιά στιγμή. Έφυγε τόσο γρήγορα γεμίζοντας πίκρα τη σύζυγό του, με την οποία δεν πρόλαβε να χαρεί την οικογενειακή ζωή, και την διπλά χαροκαμμένη μητέρα του πηγαίνοντας να συναντηθεί, τόσο γρήγορα, με τον πολύ πρόωρα φευγάτο από τη ζωή πατέρα του.

Ο Θεός να τον αναπαύσει και να δώσει παρηγοριά στους δικούς του διότι οι ανθρώπινες πράξεις και τα λόγια δεν μπορούν να στάξουν βάλσαμο στις ψυχές του.

Καλό ταξίδι αγαπημένε μου μαθητή!

 

Μοιράσου το άρθρο!

geotee