Κοινωνία

25/02/2014 - 13:06

Τιμητική εκδήλωση για τους εθελοντές αιμοδότες της περιοχής Eυεργέτουλα

Το Σαββάτο 22 Φεβρουαρίου 2014 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων Κεραμείων, βραβεύθηκαν από τον Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Βασίλειο Μουζάλα, 90 μέλη του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών και Προληπτικής Ιατρικής Ευρύτερης περιοχής Ευεργέτουλα, για την ανεκτίμητη κοινωνική προσφορά τους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Η. Βερβέρης, οι Αντιδήμαρχοι κ. Π. Γυμνάγος και ο κ. Δ. Μουτζούρης, ο εκπρόσωπος του κ. Ι. Ζερδελλή βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κ. Κουμλέλλης, οι κ. Θ. Μαυρουδής και κ. Γ. Αχλάδας από τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Μυτιλήνης, οι κ. Δημήτριος Σκλεπάρης και ο κ. Δημήτριος Στεφανής από την Ομάδα Εθελοντών Αιμοδοτών Αγιάσου, οι πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων Κεραμείων κ. Β. Σουσαμλής και Ιππείου κ. Π. Σινάνης καθώς και ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιππείου κ. Β. Σάλτας.

Σύντομο απολογισμό απήυθυνε η Γραμματέας του Συλλόγου Ιωάννα Σίμου, ενώ ο Αντώνης Ρούσσος επιμελήθηκε την προβολή διαφανειών και την μουσική υπόκρουση της εκδήλωσης. Η κ. Βίκυ Σουσαμλή ευχαρίστησε όσους στηρίζουν τις δραστηριότητες του συλλόγου, τον Σταθμό Αιμοδοσίας, την Επιτροπή Λέσβου, τον Σύλλογο Μυτιλήνης, τους υπαλλήλους του ΚΕΠ Ευεργέτουλα και τον κ. Γεώργιο Αχλάδα.

Επισημάνθηκαν οι Πρωτοβουλίες του Συλλόγου που με υπομνήματα του ζητά την στελέχωση των Περιφερειακών και Αγροτικών Ιατρείων με Ιατρικό και Νοσηλευτικό Προσωπικό, καθώς και την λήψη μέτρων για την πρόληψη ατυχημάτων σε επικίνδυνες διασταυρώσεις Δημοτικών δρόμων με τους τρείς Επαρχιακούς Δρόμους που διασχίζουν την περιφέρεια της Δημοτικής Ενότητας Ευεργέτουλα.

Οι κυρίες του Συλλόγου είχαν ετοιμάσει πλούσιο μπουφέ με κεράσματα για τους Τιμώμενους Εθελοντές και τους Προσκαλεσμένους.

Ο Σύλλογος ζήτησε από όλα τα μέλη του να δραστηριοποιηθούν για την καλύτερη δυνατή επιτυχία της Εθελοντικής Αιμοδοσίας της 8ης Μαρτίου (4:30 – 10 μ.μ) πρώτης κοινωνικής εκδήλωσης που θα φιλοξενηθεί στη ΝΕΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΙΠΠΕΙΟΥ. 

Μοιράσου το άρθρο!