Κοινωνία

27/02/2014 - 16:22

Το τσάι των Ροταριανών

style="text-align: justify;"> 
Με πρωτοβουλία των ροταριανών γυναικών του Ροταριανού Ομίλου Μυτιλήνης πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, 26 Φεβρουαρίου 2014, στο ξενοδοχείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» εκδήλωση με τσάι και καφέ. Δεκάδες γυναικών και αρκετοί ροταριανοί των Ομίλων Μυτιλήνης και Καλλονής συμμετείχαν στην πρωτότυπη για το Ρ.Ο.Μυτιλήνης εκδήλωση. 
 
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο ροταριανός Σπύρος Καρδακάρης μίλησε σύντομα και κατατοπιστικά για το Άγιο Όρος. Ήταν μια ομιλία που κάλυψε την ιστορία, τη μυθολογία και τη φιλοσοφία του Αγίου Όρους. Στη συνέχεια προέβαλε βίντεο με εξαιρετικές εικόνες των μοναστηριών και του τοπίου της περιοχής με αρμόζουσα μουσική επένδυση. Η προβολή ήταν ιδιαίτερα επωφελής για τις γυναίκες στις  οποίες, όπως είναι γνωστό, δεν επιτρέπεται η επίσκεψη στο Άγιο Όρος. 
 
Τα πλούσια και εύγευστα «βουτήματα» είχαν ετοιμάσει οι ροταριανές κυρίες και οι κυρίες των ροταριανών.
 
Σκοπός της εκδήλωσης ήταν να δοθεί η ευκαιρία στις φίλες του Ρόταρυ να περάσουν ένα ευχάριστο αποκριάτικο απόγευμα, πράγμα που επιτεύχτηκε σύμφωνα με τις δηλώσεις των προσκεκλημένων.
 
Το Δ.Σ. του Ομίλου ευχαριστεί τόσο τις οργανώτριες κυρίες, όσο και τις πολυάριθμες φίλες του Ρόταρυ που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση.
 
 

Μοιράσου το άρθρο!