Κοινωνία

02/04/2024 - 15:42

update Συγκέντρωση στα γραφεία της ΔΕΔΔΗΕ -Νεαρό ζευγάρι με παιδί 2 ετών χωρίς ρεύμα στη Μυτιλήνη- Απαξιωτική συμπεριφορά από την εταιρεία - Καταγγελία από το Εργατικό Κέντρο

Καταγγελία για την διακοπή ρεύματος σε νεαρό ζευγάρι ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΕΣΒΟΥ

update

Συγκέντρωση, αύριο Τετάρτη 3 Απρίλη, στις 9 το πρωί

στα γραφεία της ΔΕΔΔΗΕ

 

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Λέσβου καλεί τα σωματεία, τους συλλόγους και όλους τους φορείς, αύριο Τετάρτη 3 Απρίλη, στις 9 το πρωί, σε συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της ΔΕΔΔΗΕ, απαιτώντας την άμεση επανασύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος στην τριμελή οικογένεια από την Μυτιλήνη.

Καταγγέλλουμε στον λεσβιακό λαό, την απαράδεκτη ενέργεια της εταιρείας ΗΡΩΝ, που έκοψε το ρεύμα για μόλις 230 ευρώ.

Κανένας δεν είναι μόνος του. Με μπροστάρηδες τα εργατικά σωματεία και τους συλλόγους, ενώνουμε τις φωνές μας και την πάλη μας, για να μην μείνει κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα, για να μειωθούν οι τιμές στα τιμολόγια ρεύματος

--------

Τηλεφωνική διαμαρτυρία, πραγματοποίησε ο πρόεδρος του Παλλεσβιακού Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Γιάννης Ζαφειρίου, στην εταιρεία ρεύματος ΗΡΩΝ, απαιτώντας την άμεση επανασύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος σε νεαρό ζευγάρι, με 2 ετών παιδί, που κατοικεί στη Μυτιλήνη για μόλις 230 ευρώ. 

Καταγγέλλουμε στον λεσβιακό λαό, την απαξιωτική συμπεριφορά της εταιρείας, που δεν έχει δείξει κανένα απολύτως ενδιαφέρον να επικοινωνήσει με την συμπολίτισσα μας, όπως υποσχέθηκε. 

Καταγγέλλουμε για μια ακόμη φορά, την κυβέρνηση της ΝΔ, που δεν παίρνει κανένα μέτρο για την προστασία των λαϊκών οικογενειών, των φτωχών νοικοκυριών, που αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις καθημερινές τους ανάγκες.

Τεράστιες είναι και οι ευθύνες όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων, που με τις πολιτικές τους, έχουν φτάσει στα όρια της φτώχειας χιλιάδες νοικοκυριά. 

Κανένας δεν είναι μόνος του. Με μπροστάρηδες τα εργατικά σωματεία και τους συλλόγους, ενώνουμε τις φωνές μας και την πάλη μας, για να μην μείνει κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα, για να μειωθούν οι τιμές στα τιμολόγια ρεύματος. 

Καλούμε κάθε συμπολίτη μας, που αντιμετωπίζει οποιοδήποτε πρόβλημα, να απευθύνεται στο Εργατικό Κέντρο Λέσβου και στα εργατικά Σωματεία (Βαλαωρίτου και Δαβάκη γωνία) και στο τηλέφωνο 22510-28861. 

Με τον αγώνα μας, κάνουμε πράξη το σύνθημα «απέναντι στα κέρδη τους, προτάσσουμε τη ζωή μας», ενώνουμε την φωνή μας στην απεργία της Τετάρτης 17 Απρίλη και στις απεργιακές συγκεντρώσεις στις 11 το πρωί σε Μυτιλήνη και Καλλονή. 

Μοιράσου το άρθρο!