Κοινωνία

09/06/2016 - 13:32

Υπόθεση κακοποίησης τροφίμων από εργαζόμενο στο ίδρυμα "Θεομήτωρ"

Τ

η διερεύνηση από την εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης του πορίσματος πρόχειρης εξέτασης που διενήργησε προκειμένου να εξετασθούν καταγγελίες κακοποίησης τροφίμου στο κέντρο κοινωνικής πρόνοιας Βορείου Αιγαίου «η Θεομήτωρ» στην Αγιάσο της Λέσβου, ζήτησε η πρόεδρος του ιδρύματος Άννα Γουδέλλη. Όπως είπε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η κ. Γουδέλλη, πρόκειται για περίπτωση εργαζομένου για τον οποίο καταγγέλθηκε ότι με τη βία επιβάλλει την τάξη στους τροφίμους. Μάλιστα πριν από λίγο καιρό ο καταγγελλόμενος φέρεται ότι προκάλεσε σε τρόφιμο -άτομο με νοητική στέρηση- τραύματα τόσο στο κεφάλι όσο και στο πόδι.

 
 
Η κυρία Γουδέλλη διευκρινίζει ότι το σύνολο των 60 εργαζομένων του προσωπικού του ιδρύματος  εργάζεται υποδειγματικά με σεβασμό στο αντικείμενο του ιδρύματος και τους τροφίμους , η καταγγελία αφορά για δύο εργαζόμενους και η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.
 
Το Κέντρο Κοινωνικής Προνοίας  Θεομήτωρ στην Αγιάσο της Λέσβου είναι ο μεγαλύτερος δημόσιος φορέας κοινωνικής φροντίδας για άτομα με αναπηρίες της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου. 

Μοιράσου το άρθρο!