Lifestyle

25/05/2022 - 10:17

Το “Παρελθόν” της Μυτιλήνης και ο Δ. Δεμερτζής ξεχώρισαν στο «Cash or Trash»

Ξεχώρισε στην πρεμιέρα της εκπομπής του Star «Cash or Trash» ο Μυτιληνιός παλαιοπώλης Δημήτρης Δεμερτζής ο οποίος είναι στην ομάδα “αγοραστών” της εκπομπής, που έχει ως αντικείμενο τις αγοραπωλησίες αντικών και συλλεκτικών αντικειμένων. .

O Δημήτρης Δεμερτζής, ιδιοκτήτης του παλαιοπωλείου “Παρελθόν” στα Ταμπακαριά της Μυτιλήνης, δεν θα μπορούσε να λείπει από μια τέτοια εκπομπή.

Παίκτες από όλη την Ελλάδα φέρνουν στην εκπομπή το αντικείμενο, που θέλουν να διαθέσουν προς πώληση. Ένα συλλεκτικό κομμάτι, ένα παράξενο αναμνηστικό άγνωστης προέλευσης και αξίας, κάτι πραγματικά σπάνιο, που ήρθε η ώρα να αξιοποιηθεί και να πάψει να πιάνει απλώς χώρο στη ντουλάπα!

Η διαδικασία του Cash or Trash ξεκινάει στο δωμάτιο εκτίμησης. Ο παίκτης μπαίνει στο χώρο με το αντικείμενο του και μαθαίνει χρήσιμες πληροφορίες για αυτό από τον εκτιμητή. Πρόκειται για τον ειδικό συνεργάτη της εκπομπής, με εμπειρία στο χώρο των εκτιμήσεων και γνώσεις σε ευρύ φάσμα αντικειμένων.

Οι γνώσεις του Δημήτρη Δεμερτζή  για τα παλιά αντικείμενα τον έκαναν να ξεχωρίσει από την πρώτη εκπομπή, ενώ φάνηκε ότι είναι άριστος και στις αγοραπωλησίες.

--

Λίγα λόγια για την εκπομπή:

Cash or Trash, μια από τις πιο πετυχημένες εκπομπές στην Ευρώπη, έκανε πρεμιέρα στο Star . Είναι η πρώτη εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση που αγαπάει τα παλιά αντικείμενα, με παρουσιάστρια τη μοναδική Δέσποινα Μοιραράκη!

Με πλούσια εμπειρία και κυρίως αγάπη στον τομέα των παλιών αντικειμένων, η Δέσποινα Μοιραράκη μας προσκαλεί και μας υποδέχεται στη δημοπρασία της ζωής μας, κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 18:30 στο Star και στο Cash or Trash!

 

Μοιράσου το άρθρο!