Μedia

17/06/2022 - 16:31

Γλυκάνισος - Η νέα σειρά που θα μας ταξιδέψει στη Μυτιλήνη

Ο ΣΚΑΙ ετοιμάζεται να κάνει ένα μεγάλο βήμα στη μυθοπλασία. Η σειρά “Γλυκάνισος” έρχεται τη νέα σεζόν, με μία υπόθεση μοναδική.

Τα γυρίσματα της σειράς θα ξεκινήσουν σύντομα. Η μοναδική αυτή ιστορία θα μας ταξιδέψει στη Μυτιλήνη με την φωτογραφία και τη σκηνοθεσία να κόβουν την ανάσα.

 

Η υπόθεση της σειράς Γλυκάνισος

Μεταφερόμαστε στο όμορφο νησί της Μυτιλήνης. Εκεί, μία κοπέλα από τη Συρία, η οποία βρέθηκε στη χώρα για να σώσει τη ζωή της από τον πόλεμο, γνωρίζει έναν Έλληνα, μόνιμο κάτοικο του νησιού.

Ένας μεγάλος έρωτας φουντώνει, με την αγάπη και τον έρωτα να μη γνωρίζουν σύνορα. Οι δυσκολίες για το ζευγάρι θα είναι πολλές, όπως και οι αντιδράσεις των οικογενειών τους. Αξίζει να σημειωθεί πως ο τίτλος “Γλυκάνισος” προέρχεται από το σήμα κατατεθέν της Μυτιλήνης, το ούζο, ως κύριο συστατικό του

Μία ιστορία γεμάτη σασπένς και έρωτα που θα μας προβληματίσει, θα μας συγκινήσει, θα μας ταξιδέψει.

Σύμφωνα πληροφορίες του η ηθοποιός Τάνια Τρύπη υπέγραψε με την παραγωγή της σειράς Γλυκάνισος, για έναν ρόλο καθοριστικό στην εξέλιξη της ιστορίας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «MYtv», είναι η νέα σειρά-πρόταση που φέρει τη σεναριακή υπογραφή του Γιώργου Κυρίτση ενώ η παραγωγή έχει τη σφραγίδα της εταιρείας Tanweer Production.

Μοιράσου το άρθρο!