Ναυτιλιακά - Μεταφορές

01/07/2013 - 18:46

Νέα βλάβη στο πλοίο Αριάδνη.... Θύματα οι επιβάτες, ένοχη σιωπή του Υπουργείου!

Μετά το πρόβλημα με τον καταπέλτη νέα μηχανική βλάβη αυτή τη φορά στο πλοίο Αριάδνη. Σχεδόν 10 μέρες στη γραμμή Μυτιλήνη-Χίο-Πειραιάς και το πλοίο  Αριάδνη έχει γίνει συνώνυμο της ταλαιπωρίας! Το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας απλά παραμένει θεατής, σιωπά! Σωστά ο Δήμαρχος Λήμνου το χαρακτήρισε "Υπουργείο των Εφοπλιστών".  Άντε και καλό καλοκαίρι....

 

Μηχανική βλάβη Ε/Γ- Ο/Γ «ΑΡΙΑΔΝΗ» Ν.Π. 11542 Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα 01/07/2013 , η Λιμενική Αρχή Πειραιά, για μηχανική βλάβη στην δεξιά κύρια μηχανή του Ε/Γ – Ο/Γ «ΑΡΙΑΔΝΗ» Ν.Π. 11542 κατά την εκτέλεση προγραμματισμένου δρομολογίου από Μυτιλήνη για Χίο – Πειραιά με εννιακόσιους εξήντα τέσσερις (964) επιβάτες .

Το ανωτέρω πλοίο συνέχισε τον πλου του με μειωμένη ταχύτητα και κατέπλευσε αυτοδύναμα στο λιμάνι του Πειραιά στις 11:00 αντί της προγραμματισμένης 06:25 αποβιβάζοντας με ασφάλεια τους επιβάτες. Από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείο Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του «ΑΡΙΑΔΝΗ», μέχρι να αποκατασταθεί η βλάβη και να προσκομιστεί σχετικό βεβαιωτικό διατήρησης κλάσης από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

Μοιράσου το άρθρο!