Ναυτιλιακά - Μεταφορές

30/06/2022 - 14:09

Θεσσαλονίκη- Μυτιλήνη σε 6 ώρες και 45 λεπτά (φωτο και βίντεο)

Προκοπης Τζιμής

Νέα γραμμή σαλπάρει από Θεσσαλονίκη προς Λήμνο και Μυτιλήνη για φέτος το καλοκαίρι με το ταχύπλοο CHAMPION JET 1 της SEAJETS. Ειδικότερα, όπως αναφέρει η εταιρεία και επίσημα «Η SEAJETS ανακοινώνει την έναρξη δρομολογίων του CHAMPION JET 1 από Θεσσαλονίκη προς Λήμνο και Μυτιλήνη Λέσβου!

Το CHAMPION JET 1 ξεκινάει τα ταξίδια του από τις 12 Ιουλίου και θα σας ταξιδεύει κάθε Τρίτη πρωί στις 7.00 από Θεσσαλονίκη προς

• Λήμνο σε 3 ώρες και 55 λεπτά &

• Μυτιλήνη σε 6 ώρες και 45 λεπτά

 

O πρωταθλητής Αιγαίου CHAMPION JET 1 με δυνατότητα 950 επιβατών και 180 οχημάτων, αποτελεί την ιδανική λύση για τις διακοπές σε 6 προορισμούς του Αιγαίου από τη Θεσσαλονίκη.

 Η SEAJETS  ήδη συνδέει τη Θεσσαλονίκη και με τις Σποράδεςστα νησιά της Σκιάθου – Σκοπέλου, Αλοννήσου και Εύβοιας με ταχύπλοο. 

Τα παραπάνω σε συνδυασμό με το δρομολόγιο από Καβάλα και Λαύριο για Λήμνο, Άγιο Ευστράτιο και Μεστά Χίου που πραγματοποιείται από το επιβατικό/οχηματαγωγό AQUA BLUE της SEAJETS, προσφέρουν στους κατοίκους της Βόρειας Ελλάδας πολλαπλές επιλογές για το ταξίδι στα νησιά του Αιγαίου.

Για πληροφορίες και κρατήσεις,

• Seajets.com

• 210 7107710

• στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα

Ο στόλος της SEAJETS έχει πλέον 21 ενεργά πλοία εξυπηρετώντας 50 λιμάνια και περισσότερες από 380 διασυνδέσεις στο Αιγαίο και συνδράμει αποτελεσματικά στην προώθηση του ελληνικού τουρισμού και την παροχή μοναδικών συνδέσεων μεταξύ των νησιών του Αιγαίου».

Σημειώνεται πως σύμφωνα με πληροφορίες του TyposThes, η τιμή του απλού εισιτηρίου από Θεσσαλονίκη για Μυτιλήνη είναι 69.70 ευρώ ενώ για Λήμνο 44.80 ευρώ.

Δείτε το εσωτερικού του πλοίου και το βίντεο της εταιρείας. 

7

6

5

4

3

1

Μοιράσου το άρθρο!