Οικονομία

02/12/2011 - 13:35

Στις 510.000 ευρώ η τιμή πώλησης για το παλαιό ελαιοτριβείο του Πλωμαρίου

Ο Β’ Συνεταιρισμός του Πλωμαρίου υποχώρησε στις 510.000 ευρώ στις απαιτήσεις του για το παλαιό ελαιοτριβείο. Το ακίνητο είναι προς πώληση σύμφωνα με απόφαση της γενικής συνέλευσης του Συνεταιρισμού και βρίσκεται στην ιδιαίτερη θέση της παραλίας του Πλωμαρίου. 

Το ακίνητο είχε αρχική τιμή 655000 ευρώ όμως η συνέλευση του Συνεταιρισμού έκρινε σκεπτόμενη το γενικότερο οικονομικό κλίμα η τιμή του ακινήτου να «κατέβει» στις 570000 ευρώ.

Από το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα μέχρι σήμερα πραγματοποιήθηκαν διαπραγματεύσεις με υποψήφιους αγοραστές και με έναν εξ αυτών ο Συνεταιρισμός ήταν πολύ κοντά σε συμφωνία παρόλα αυτά όμως οι συζητήσεις δεν κατέληξαν σε συμφωνία. Έτσι ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού Παντελής Σαμαράς δήλωσε πως η νέα τιμή του ακινήτου έχει διαμορφωθεί στις 510000 ευρώ. Η τιμή αυτή είναι τελική, δεν πρόκειται να υποχωρήσει άλλο και ο Συνεταιρισμός είναι ανοιχτός προς συζητήσεις με οποιονδήποτε επενδυτή.  Την ίδια στιγμή αναμένεται να οριστεί νέα δικάσιμος ημερομηνία για την υπόθεση της απάτης σε βάρος του Συνεταιρισμού και σε βάρος μελών του από πρώην υπάλληλο του με τη συγκεκριμένη δίκη να αναβάλλεται τρεις φορές μέχρι σήμερα κατά το έτος που διανύουμε.

πηγη: ΕΜΠΡΟΣ via agronews.gr

Μοιράσου το άρθρο!