Περιβάλλον

07/07/2020 - 18:00

up date ΑΚΥΡΩΣΗ - Πάμε Παναγία Κρυφτή - Αναχώρηση από Πλωμάρι και Βατερά

Ακυρώνεται η προσκυνηματική εκδρομή στην Παναγία Κρυφτή. Δυστυχώς σήμερα επικοινώνησε μαζί μας ο ιδιοκτήτης της βάρκας που θα μας μετέφερε στην Παναγία Κρυφτή και μας ενημέρωσε ότι αδυνατεί να ανταπεξέλθει στην νέα νομοθεσία με αποτέλεσμα να ακύρωσει την προγραμματισμένη προσκυνηματική εκδρομή. Θέλουμε ιδίαιτερα να ευχαριστήσουμε αλλά και να ζητήσουμε συγνώμη από όλους όσους είχαν προγραμματίσει να συμμετάσχουν. Καλή συνέχεια.

 

 

----

 

αρχική ανάρτηση 

ΠΑΜΕ ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΡΥΦΤΗ ΜΕ ΤΗΝ "ΑΜΠΕΛΟ" ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ

Αναχώρηση από Πλωμάρι και από Βατερά.

Η καθιερωμένη ετήσια προσκυνηματική εκδρομή στη Παναγία κρυφτή θα πραγματοποιηθεί συν Θεώ το Σάββατο 18 Ιουλίου.

Η αναχώρηση των προσκυνητών θα γίνει από τα Βατερά η από το Πλωμάρι από όπου διευκολύνεσται με το καικι Ασπασία, κατόπιν συνεννόησης μαζί μας

.Διευκρινίζεται ότι θα γίνουν τα ανάλογα δρομολόγια σύμφωνα με τα προβλεπόμενα άτομα από τη σημερινή νομοθεσία λόγω κορωνοιου τηρουμένων όλων των μέτρων προστασίας.

Επίσης να ανακοινώσουμε οτι το καικι θα ξεκινήσει από το Πλωμάρι 6 ώρα π.μ , ενώ από τα Βατερά θα γίνουν δυο δρομολόγια 7π.μ και 8π.μ αντίστοιχα για να είμαστε στην Θεία Λειτουργία.

Μετά το τέλος της προσκυνηματικής εκδρομής και την άφιξη των προσκυνητών ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει το πρόγραμμα του όπως θέλει και εννοείται να πάει όπου θέλει για φαγητό .

Για συμμετοχές καλέστε άμεσα στο τηλ.6972881341 

 

Σωματείο Εθελοντισμού Άμπελος

Μοιράσου το άρθρο!