Περιβάλλον

29/04/2024 - 08:24

Καθάρισαν τον βυθό στο λιμανάκι της Ευρειακής

Δράση Καθαρισμού του βυθού στο Λιμανάκι της Ευρειακής Γέρας

Την Κυριακή 28 Απριλίου 2024 πραγματοποιήθηκε  μια επιτυχημένη δράση καθαρισμού του θαλάσσιου βυθού στο λιμανάκι της Ευρειακής μετά  από κάλεσμα του Συλλόγου «ΑΡΙΩΝ ΠΑΛΑΙΟΚΗΠΟΥ»  προς την ομάδα δυτών, 'Commercial Fish Farm Divers'  οι οποίοι ανταποκρίθηκαν αμέσως.

Η συγκέντρωση αυτής της δράσης καθαρισμού αποτελεί μια σαφή ένδειξη της δέσμευσής του Συλλόγου  για την προστασία του θαλάσσιου οικοσυστήματος και του περιβάλλοντος γενικότερα. . 

Ο βυθός, που είχε συσσωρεύσει αντικείμενα και απορρίμματα με το πέρασμα του χρόνου, απαλλάχθηκε από αυτά με την αφοσίωση και τη συνεργασία των εθελοντών δυτών ,των μελών και φίλων του Συλλόγου «ΑΡΙΩΝ ΠΑΛΑΙΟΚΗΠΟΥ»  

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου «ΑΡΙΩΝ ΠΑΛΑΙΟΚΗΠΟΥ» κ. Στρατής Καραβασίλης  έκανε την ακόλουθη δήλωση:

"Ο καθαρισμός του βυθού στο λιμανάκι της Ευρειακής  αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς την προστασία του περιβάλλοντος και τη διατήρηση του θαλάσσιου οικοσυστήματος καθώς αποτελούν πηγή ζωής και ευημερίας για εμάς και τις επόμενες γενιές.Αυτό είναι το πρώτο βήμα προς τη δημιουργία ενός περιβάλλοντος που θα αντέξει τις προκλήσεις του μέλλοντος. 

d

Είμαι υπερήφανος για τη συμμετοχή και τη συνεργασία των μελών μας και των δυτών από την ομάδα 'Commercial Fish Farm Divers'. Η αλληλεγγύη και η αγάπη για τον τόπο μας που εκδηλώθηκε σήμερα αποτελεί ένα πραγματικό παράδειγμα προς μίμηση.

Εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας προς τους δύτες και φίλους ,Γιάννη Αράμπαλη, Νίκο Καρπούζη, Άγγελο Αραμπατζή και Γιάννη Σάββα για την αμέριστη συμβολή τους σε αυτήν την προσπάθεια.

Συνεχίζουμε να ενώνουμε τις δυνάμεις μας για το κοινό καλό και να αγωνιζόμαστε για ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας."

s

Μοιράσου το άρθρο!