Περιβάλλον

13/06/2020 - 12:54

Να τι κάνουν οι "έξυπνοι" Μυτιληνιοί όταν βρέχει.... βρώμα και αίσχος!

Μια πικρή αλήθεια αναφέρει ο κ. Πάνος Πίτσιος.... Μια πικρή αλήθεια που ΟΛΟΙ την ξέρουν και κανείς δεν κάνει τίποτα! Οι "αριστοκράτες" Μυτιληνιοί.... Σου λέει σιγά μην λειτουργό το βόθρο μου και πληρώνω έξοδα για την εκκένωσή του. "Όταν βρέχει ή όταν είναι νωρίς το πρωί με μια αντλία ρίχνω τα σκ@τ@ μου μέσα στους αγωγούς ομβρίων και όλα μια χαρά... Χρόνια το κάνω... όλοι το κάνουν" - Και το πιο αισχρό όλοι αυτοί θα βγουν μετά και θα κάνουν και κήρυγμα ότι δεν πάει καλά το νησί μας και πολλά άλλα... Και όλοι οι υπόλοιποι τους ανεχόμαστε! Και δεν μιλάει κανείς! Είναι ίσως μια ελπίδα ότι ο κ. Πίτσιος αναφέρει το θέμα... Γράφει λοιπόν ο Πάνος Πίτσιος:

Χθες 12 Ιουνίου 2020, μετά την καταρρακτώδη βροχή του μεσημεριού, είχα τη φαεινή ιδέα, να κατέβω για απογευματινό μπάνιο στην παραλία μπροστά από την έξοδο της Βαρειάς (στο "χιλιόμετρο" που λένε).

Λησμονώντας ότι όταν βρέχει, διάφοροι κάτοικοι φροντίζουν να υποκαθιστούν την ανυπαρξία βιολογικού, διοχετεύοντας τα λύματα των βόθρων τους, μέσα στους αγωγούς των ομβρίων, τα οποία φυσικά καταλήγουν στη θάλασσα.

Αν και τα νερά παρεμπιπτόντως φαινόταν καθαρά, η οσμή, όπως πάντα όταν βρέχει, ήταν εξαιρετικά έντονη !!!

Ελπίζω κάποια στιγμή σύντομα, να ολοκληρωθεί το υπόλοιπο του βιολογικού - αποχετευτικού (νότιας πόλης και άλλων προαστίων), που αναζητείται εδώ και 30 χρόνια. Λέμε τώρα !!!

Μοιράσου το άρθρο!