Περιβάλλον

16/06/2020 - 14:49

Προειδοποίηση ΔΕΥΑΛ για τους "έξυπνους" της Μυτιλήνης....

Η παρέμβαση του Π. Πίτσιου που αναδείχθηκε μέσα από το Lesvosnews.net  (βλέπε σχετικό άρθρο : Να τι κάνουν οι "έξυπνοι" Μυτιληνιοί όταν βρέχει.... βρώμα και αίσχος!) για όσα συμβαίνουν εδώ και χρόνια γενικότερα γενικότερα στη Βαρειά και την περιοχή του αεροδρομίου προκάλεσε την παρέμβαση της ΔΕΥΑΛ και την αυστηρή προειδοποίηση  για τους "γνωστούς - αγνώστους" συμπολίτες μας που εκκενώνουν τους βόθρους στο δρόμο ή στους αγωγούς ομβρίων υδάτων. 

Επειδή η πιάτσα είναι μικρή και όλοι γνωριζόμαστε ας ελπίσουμε ότι ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ θα τολμήσει να επιβάλει τις κυρώσεις...

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΔΕΥΑΛ:

Ενημερώνουμε τους Δημότες που αποχετεύουν τις ιδιοκτησίες τους σε στεγανούς βόθρους ότι η ΔΕΥΑΛ άρχισε 24ωρους καθημερινούς ελέγχους στην πόλη και τα περίχωρα  για τον εντοπισμό πολιτών που εκκενώνουν αυθαιρέτως τους βόθρους τους σε οδοστρώματα, αγωγούς ομβρίων υδάτων και ανοιχτές τάφρους.

Σε περίπτωση εντοπισμού αυθαίρετων εκκενώσεων βοθρολυμάτων θα τηρηθούν οι προβλεπόμενες κατά το νόμο ποινικές και διοικητικές κυρώσεις, μεταξύ άλλων και διακοπή της υδροδότησης της οικίας τους, σύμφωνα με τον κανονισμό.

 

 

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΛ

   ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΛΩΡΟΣ

 

 

Μοιράσου το άρθρο!