Περιβάλλον

22/01/2023 - 09:30

Στην Αγιάσο θα περπατήσουν.... Στην Πηγή θα κόψουν την βασιλόπιτα

Πεζοπορία στην Αγιάσο και κοπή βασιλόπιτας στην Πηγή την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023

Βρισκόμαστε ήδη στα μισά της πεζοπορικής σεζόν! Ο γερο Χειμώνας έχει πάρει τη θέση του στο προσκήνιο και έχει αρχίσει να δείχνει το μένος του… τί μας ετοιμάζει για τη συνέχεια; Τελευταία έχει ξαμολήσει ισχυρούς τρελονοτιάδες να σπάνε πλάκα μαζί μας καθώς προσπαθούμε να βρούμε ισορροπία ενώ περπατάμε! Και φαίνεται να έχει βάλει σκοπό του να μας χαλάσει και την ετήσια γιορτή μας! Τα προγνωστικά του καιρού λένε πως η ισχύς του ανέμου θα πέσει βαθμιαία αλλά μόνον για να δώσει τη θέση της στη βροχή. Κι άντε να πεζοπορήσεις, ότι κι αν φοράς, με τέτοιες συνθήκες. Εμείς όμως θα πάμε κόντρα στον γερο Χειμώνα… μπορεί να μας χαλάσει το σχέδιο πεζοπορίας που είχαμε καταστρώσει, όμως σκαρφιστήκαμε και δεύτερο… και τρίτο και όσα χρειαστούν για να βρεθούμε και να περάσουμε καλά! Και να είστε σίγουροι πως αυτό ακριβώς θα γίνει. Αυτή η Κυριακή θα είναι "ξεχωριστή"!


Ραντεβού την Κυριακή 22 Ιανουαρίου στις 09:30 στο My Market απ' όπου θα μας πάρει το λεωφορείο για να μας αφήσει στην είσοδο της Αγιάσου. Εκεί θα επισκεφτούμε το λαογραφικό μουσείο του Αναγνωριστηρίου Αγιάσου όπου θα μας υποδεχτεί ο κ. Κουτσκουδής και θα μας ξεναγήσει στις ομορφιές του μουσείου! Στη συνέχεια, καιρού επιτρέποντος, θα μας οδηγήσει σε πεζοπορία από την Αγιάσο, μέσω του Καστελίου προς τον Άγιο Δημήτριο. Από εκεί θα μας παραλάβει το λεωφορείο για να μας αφήσει στην Πηγή. Εκεί θα οδηγηθούμε στην ταβέρνα της περιοχής που επιλέξαμε για το πρωτοχρονιάτικο γλέντι του Συλλόγου μας!!! Θα κόψουμε τη βασιλόπιτά μας, θα κληρώσουμε δώρα, θα τραγουδήσουμε και γενικώς θα το κάψουμε!


Η διαδρομή θα είναι εύκολης προς μέτριας δυσκολίας με διάρκεια το πολύ 2,5 ώρες και δε θα είναι κυκλική.


Απαραίτητα θεωρούμε το μακρύ παντελόνι, τα παπούτσια πεζοπορίας και αδιάβροχο. Παρακαλούμε δηλώστε συμμετοχή (πατώντας εδώ) για το λεωφορείο και για το κυρίως πιάτο της αρεσκείας σας το αργότερο έως την Παρασκευή 18:00 ώστε να ενημερώσουμε τον ταβερνιάρη για τις προτιμήσεις μας. Καθώς οι θέσεις στο λεωφορείο είναι περιορισμένες και το γεγονός ότι θα δοθεί προτεραιότητα συμμετοχής στα μέλη μας, φροντίστε να εγγραφείτε το συντομότερο για να μην ​κινδυνεύσει η δική σας συμμετοχή να παραμείνει στη Λίστα Αναμονής.


Τέλος, σας ενημερώνουμε πως η ακύρωση της Δήλωσης Συμμετοχής σας είναι ελεύθερη και χωρίς συνέπειες μέχρι το κλείσιμο της φόρμας. Από εκεί και μετά θα υποχρεούστε σε καταβολή τόσο του αντιτίμου των 5€ για το λεωφορείο όσο και 5€ για την ταβέρνα (με βάση τις επιλογές σας) τα οποία θα πληρώνονται στην επόμενη οργανωμένη πεζοπορία μας.


Καλή μας αντάμωση!

Μοιράσου το άρθρο!