Περιβάλλον

27/12/2010 - 11:03

Πρωτοφανές "άδειασμα" Νίκου Σηφουνάκη από την Τ.Μπιρπίλη!!!!

Δεν πέρασαν παρά μόνο 2 μέρες από δημοσίευμα του "Εθνους" στηριζόμενο σε δηλώσεις  του αναπληρωτή υπουργού  Περιβάλλοντος, Νίκου Σηφουνάκη, όπου γράφτηκε ότι έχει αναλάβει την νομιμοποίηση χιλιάδων αυθαίρετων κατοικιών καθώς ετοιμάζεται ρύθμιση η οποία θα συμβάλλει στα δημόσια έσοδα με ποσά ίσως και άνω των 600 εκατ. ευρώ έως το 2012.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΙΝΑ ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ "ΑΔΕΙΑΖΕΙ" ΤΟ ΝΙΚΟ ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ ... (Η υπόθεση ενδεχομένως να κρύβει πολύ παρασκήνιο. Γιατί αυτή η εμμονή του κου Σηφουνάκη με τη νομιμοποίηση των αυθαιρέτων????)

Απορρίπτει το ενδεχόμενο νέας ρύθμισης για τα αυθαίρετα, όπως έγινε με τους ημιυπαίθριους χώρους, η υπουργός Περιβάλλοντος κυρία Τίνα Μπιρμπίλη σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Τα Νέα. Ειδικότερα για το θέμα των αυθαιρέτων, η κ. Μπιρμπίλη ερωτάται: «Θα γίνει ρύθµιση για τα αυθαίρετα, όπως έγινε µε τους ηµιυπαίθριους;» και απαντά: «Στο θέµα αυτό µία είναι η απάντηση. Η νοµιµοποίηση των αυθαιρέτων πουέγινε επί υπουργίας Αντώνη Τρίτση είναι η τελευταία νοµιµοποίηση που γίνεται από την Ελληνική Πολιτεία. Εξάλλου αυτό προβλέπει και το νοµικό θεσµικό πλαίσιο της χώρας».

 

Μοιράσου το άρθρο!