Περιβάλλον

19/05/2011 - 14:58

ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΔΑΣΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Στην καλύτερη δυνατή αξιοποίηση των εθελοντικών οργανώσεων προκειμένου να επιτευχθεί μία συντονισμένη δράση με τις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες της Λέσβου, ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου, αποσκοπεί η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, καλώντας όλες τις εθελοντικές οργανώσεις, τους περιβαλλοντολογικούς και πολιτιστικούς συλλόγους καθώς και σωματεία που το επιθυμούν, να δραστηριοποιηθούν στη δασοπροστασία.

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κ. Αθανάσιος Γιακαλής και ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Λέσβου κ. Ηρακλής Βερβέρης, μετά τη χθεσινή συνάντησή τους με τις εθελοντικές οργανώσεις πολιτικής προστασίας και τους εκπροσώπους των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών της Λέσβου, καλούν κάθε εθελοντική οργάνωση που επιθυμεί να συμβάλλει στην αντιπυρική προστασία, να επικοινωνήσει με τις παρακάτω Υπηρεσίες Πολιτικής Προστασίας.

1. Με την Αυτοτελή Δ/νση Πολιτικής Προστασίας (22513-52114)

2. Με το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας Π.Ε Λέσβου (22513-52113)

ή να επισκεφτούν τα γραφεία των παραπάνω υπηρεσιών που βρίσκονται στο Περιφερειακό Μέγαρο (Κουντουριώτη 1-Προκυμαία Μυτιλήνης), δηλώνοντας συμμετοχή για να ενταχθούν στο σχεδιασμό της λήψης μέτρων πρόληψης των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών της Λέσβου, για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών.

Μοιράσου το άρθρο!