Περιβάλλον

13/10/2014 - 17:31

Δημοπράτηση του έργου «Αποκατάσταση βατότητας της οδού Μεγαλοχωρίου – Αγιάσου – Α΄ΦΑΣΗ»

 
Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Χαράλαμπος Αθανασίου, αναφορικά με την «Αποκατάσταση  βατότητας της  οδού Μεγαλοχωρίου – Αγιάσου – Α΄ΦΑΣΗ» ενημέρωσε ότι δημοσιεύτηκε η προκήρυξη του διαγωνισμού για τη περάτωση του έργου.
Η απόφαση δημοσιεύτηκε στο Τεύχος Διακηρύξεως Δημοσίων Συμβάσεων με αριθμό ΦΕΚ 641(10.10.14) , που ουσιαστικά αποτελεί τη συνέχεια από την προηγούμενη ενημέρωση από τον ίδιο (22.8.14) για την επίσημη δημοπράτηση του έργου.
Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις 4 Νοεμβρίου 2014 και η διάρκεια τέλεσης του έργου είναι 150 ημέρες.
Ο ίδιος δήλωσε ότι ήταν μία προσωπική υπόσχεση που είχε δώσει καθώς  η ζωτική σημασία αυτού του έργου είναι κομβική για τους κατοίκους των γύρω περιοχών παρ΄ολες τις δυσκολίες που υπήρξαν
 
Παράλληλα ευχαρίστησε τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά , αλλά και όσους συνέβαλαν στην περάτωση των διαδικασιών για να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για τη προκήρυξη του έργου.
Τέλος, σημείωσε ότι αν όλοι οι Λέσβιοι , οι Λημνιοί και οι κάτοικοι του Αγίου Ευστρατίου έχουν σύμπνοια, οργάνωση και ενότητα, τότε πολλά από τα κοινά προβλήματα των νησιών θα λύνονται
 
Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων
Χαράλαμπος Αθανασίου
 

Μοιράσου το άρθρο!