Περιβάλλον

14/11/2014 - 19:30

Έστω και αργά ολοκλήρωση αποκατάστασης ζημιών στο οδικό δίκτυο της Λέσβου

Σ

ε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες που εκτελούν μηχανήματα της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου για την άρση των καταπτώσεων στο οδικό δίκτυο στην περιοχή του Αμπελικού, καθώς και για τη βελτίωση της βατότητας στην οδό Αμπελικό – Σταυρός.
Η αποκατάσταση των ζημιών στα τμήματα του επαρχιακού οδικού δικτύου που δεν έχουν μέχρι σήμερα αποκατασταθεί από τη θεομηνία του Δεκεμβρίου 2012 που έπληξε την περιοχή του Αμπελικού και του Σταυρού, ενώ παρουσιάζουν υψηλή επικινδυνότητα, αποτελεί προτεραιότητα για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου. Για το σκοπό αυτό ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεόδωρος Βαλσαμίδης, μαζί με τον Γενικό Διευθυντή κ. Γεώργιο Σπανέλλη και στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Λέσβου, επισκέφθηκαν χθες την περιοχή. Η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Λέσβου ξεκινά άμεσα την εκπόνηση των απαραίτητων μελετών για την αποκατάσταση των ζημιών, προκειμένου στη συνέχεια να προγραμματιστεί και η υλοποίηση των αντίστοιχων έργων.

Το προηγούμενο διάστημα πραγματοποιήθηκαν εργασίες με τα μηχανήματα της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων για την άρση καταπτώσεων, τον καθαρισμό τεχνικών και φρεατίων στην επαρχιακή οδό Στύψη - Υψηλομέτωπο - Πελόπη - Κάπη και Κεραμειά – Αγιάσος, καθώς και για τον καθαρισμό χειμάρρων.

Μοιράσου το άρθρο!