Περιβάλλον

15/09/2015 - 13:04

Καθαρισμός χειμάρρων στην ευρύτερη περιοχή της Αγίας Μαρίνας

Επίσκεψη στις εργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη για τον καθαρισμό των χειμάρρων στην ευρύτερη περιοχή της Αγίας Μαρίνας της Δημοτικής Ενότητας Μυτιλήνης και υλοποιούνται με την επίβλεψη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Π.Ε. Λέσβου της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, πραγματοποίησε σήμερα η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κα. Χριστιάνα Καλογήρου μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Θεόδωρο Βαλσαμίδη και στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων.

 

Η Περιφερειάρχης ενημερώθηκε για την πορεία υλοποίησης των εργασιών, οι οποίες ξεκίνησαν την προηγούμενη εβδομάδα και προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς και συζήτησε με τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Αγίας Μαρίνας κ. Αντώνη Νέστορα και μέλη του Τοπικού Συμβουλίου, καθώς και τον Ιερέα π. Σταύρο Σακλαμάκη για αντιπλημμυρικά έργα και έργα αντιπυρικής προστασίας που θα πρέπει να προγραμματιστούν στην ευρύτερη περιοχή που έχει πληγεί σοβαρά από τα πρόσφατη πυρκαγιά, σε συνεργασία με τη  Διεύθυνσης Δασών Λέσβου και το Δήμο Λέσβου.

 

Αντίστοιχες παρεμβάσεις για τον καθαρισμό των χειμάρρων στην περιοχή των Λουτρών και της Χαραμίδας που έχει πληγεί από την πυρκαγιά, έχουν προγραμματιστεί και θα υλοποιηθούν το επόμενο διάστημα.

Μοιράσου το άρθρο!