Περιβάλλον

25/02/2012 - 08:12

Οι φοίνικες στην Ερεσό Λέσβου αργοπεθαίνουν...Αδιαφορία,ανικανότητα!

Η ανικανότητα της δημοτικής αρχής του Δημήτρη Βουνάτσου  έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο! Όχι μόνο δεν "δημιουργούν" αλλά είναι ανίκανοι να συντηρήσουν ότι βρήκαν... Στο θέμα με τους φοίνικες στην Ερεσό δεν ισχύει η κλασική δικαιολογία δεν υπάρχουν λεφτά... Γιατί το κλάδεμα και το πότισμα δεν θέλει τεράστια χρηματικά ποσά!!!  Είναι θέμα ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ και ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ!

Πολλά λόγια και...μηδέν έργο! Αυτό τελικά είναι το δόγμα της Δημοτικής Αρχής...

Ενημέρωση από το το Σύλλογο των Απανταχού Ερεσίων "Ο ΘΕΟΦΡΑΣΤΟΣ":

Το καλοκαίρι του 2011 ο Σύλλογος των Απανταχού Ερεσίων «Ο ΘΕΟΦΡΑΣΤΟΣ» , φρόντισε να διορθωθεί το σύστημα ποτίσματος στο Φοινικόδασος. Δυστυχώς οι προσπάθειες δεν απέδωσαν καρπούς αφού η σημερινή εικόνα των φοινίκων είναι τραγική . Η έλλειψη κλαδέματος – ποτίσματος και ο κακός καιρός του χειμώνα οδηγεί τους σπάνιους, όμορφους και πανάκριβους φοίνικες σε βέβαιο θάνατο. Αν δεν αντιδράσουμε θα χάσουμε μια σπάνια κι εξωτική ομορφιά. Το κλάδεμα των «νεκρών» φύλλων πρέπει οπωσδήποτε να γίνει μέσα στο Μάρτιο.

Σύμφωνα με επίσημες πηγές του Τοπικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Ερεσού η συντήρηση των φοινίκων  «σκοντάφτει» στη γραφειοκρατία του Καλλικράτη....

(η κλασική δικαιολογία για όλα!)

Μοιράσου το άρθρο!