Περιβάλλον

14/03/2013 - 05:35

Τριήμερο Καθαράς Δευτέρας με τον Ορειάς

Τριήμερο Καθαράς Δευτέρας με τον Ορειάς

Το τριήμερο της Καθαρής Δευτέρας θα έχουμε φιλοξενούμενους από τον Ελληνικό Πολιτιστικό Ορειβατικό Σύλλογο Φυλής και  θα προσαρμοστούμε στο δικό τους πρόγραμμα:

Σάββατο 16-3. Αναχώρηση από Πλατείa  Σαπφούς στις 0930.Θα επισκεφτούμε το μουσείο Βρανά και από εκεί θα πεζοπορήσουμε μέχρι τον Καρυώνα. Μετά θα κατεβούμε έναν χωματόδρομο μέχρι τον κεντρικό δρόμο Μυτιλήνης-Πλωμαριου,λιγο μετα την διασταύρωση για Ταρτι (σύνολο 3 ώρες).Θα επισκεφτούμε το μουσείο Βαρβαγιάννη στο Πλωμάρι, και μετά θα φάμε στο Πλωμάρι. Επιστροφή στην Μυτιλήνη γύρω στις 1830
 
Κυριακή 17-3. Αναχώρηση στις 0630 από πλατεία  Σαπφούς, πεζοπορία  Πελόπη-Προφήτης Ηλίας-Πελόπη 5 ώρες, καρναβάλι και φαγητό στη Στύψη,καφέ στον Μολυβο, επιστροφή στην Μυτιλήνη στις 1900
 
Καθαρή Δευτέρα 18-3 .Αναχώρηση στις 0830 από πλατειά Σαπφους,, πεζοπορία Μεγαλοχωρι -Αγιάσσο 5 ώρες, καρναβάλι στην Αγιάσσο, φαγητό στα Πηγαδάκια, επιστροφή στην Μυτιλήνη στις 1930.

 Αν χρειαστεί θα τροποποιηθεί το πρόγραμμα.Ελπίζουμε να συμμετέχουν αρκετά μελή μας στις κοινές αυτές πεζοπορίες του Ορεια και του ΕΠΟΣ Φυλής.
Οι ώρες αναχώρησης είναι νωρίς για να προλάβουν οι καλεσμένοι μας να συνδυάσουν πεζοπορία και παραδοσιακά καρναβάλια.
 

Μοιράσου το άρθρο!