Περιβάλλον

15/03/2019 - 05:57

Τσιμεντοστρώσεις σε Ακλειδιού, Μυστεγνά και Νέες Κυδωνίες

Συνεχίζοντας τις συστηματικές παρεμβάσεις του στην κατεύθυνση της αποκατάστασης της βατότητας δρόμων και της βελτίωσης της καθημερινότητας των πολιτών στην πόλη της Μυτιλήνης, ο Δήμος Λέσβου και η Αντιδημαρχία Αυτεπιστασίας & Καθημερινότητας του Πολίτη, με την επίβλεψη του Αντιδημάρχου Γιάννη Αμπουλού, προχώρησε στη διαμόρφωση και τσιμεντόστρωση με οπλισμένο σκυρόδεμα τμημάτων δημοτικών οδών και παρόδων στην περιοχή  «Ακλειδιού», στη Μυτιλήνη, καθώς και στις Τοπικές Κοινότητες Μυστεγνών & Νέων Κυδωνιών.
Στις Νέες Κυδωνίες έγιναν, επίσης, εργασίες στο Κοιμητήριο του χωριού, που στόχο έχουν την βελτίωση της λειτουργίας του και την προστασία του περιβάλλοντος.

Εξάλλου, συνεργείο της ίδιας Αντιδημαρχίας, πραγματοποίησε εργασίες ανακατασκευής σκαλοπατιών σε ανηφορικό σημείο στην περιοχή των πρώην εργατικών κατοικιών, στην Καλλιθέα.
Πρόκειται για μια παρέμβαση απολύτως απαραίτητη για την απρόσκοπτη και ασφαλή διέλευση των πεζών, με την υλοποίηση της οποίας ικανοποιείται  ένα πολυετές αίτημα των κατοίκων της περιοχής.

Μοιράσου το άρθρο!