Πολιτική

17/03/2012 - 20:48

1η Ιντερνετική Συζήτηση "Ανεξάρτητων Ελλήνων Λέσβου" με συμμετοχή Σ.Γαλήνου-Π.Καμμένου-Ελ.Κουντουρά

Ο Γεώργιος Τιμ. Παλαιολόγος  (Καθηγητής Πανεπιστημίου  και Συντονιστής Δικτύου «Ανεξαρτήτων Ελλήνων» Λέσβου-Λήμνου-Αγ. Ευστρατίου) μας ενημερώνει:

Η 1η Ιντερνετική Συζήτηση για την Αυτό-οργάνωση και Δράση των "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΕΣΒΟΥ" έως τις εκλογές θα πραγματοποιηθεί την  ΔΕΥΤΕΡΑ 19 Μαρτίου στις 10μμ στην Διεύθυνση  http://www.facebook.com/events/412058442141061/ Στην συνάντηση έχουν προσκληθεί και οι Βουλευτές των Ανεξαρτήτων Παναγιώτης Καμμένος, Σπύρος Γαληνός και Έλενα Κουντουρά.

Επίσης τίθεται το ερώτημα-διατύπωση πρότασης προς ψηφοφορία:

"Θα θέλατε να συμμετάσχετε στην Διαμόρφωση των αποφάσεων των "Ανεξαρτήτων Ελλήνων " Λέσβου (Διαμόρφωση Προγράμματος, Επικοινωνία με τα ΜΜΕ, Εκπροσώπηση στον Τύπο, Διαχείριση Οικονομικών, Τεχνικά Θέματα Διαδικτύου. Υποψηφιότητα στις εκλογές)? Παρακαλώ, ψηφίστε τα πρόσωπα που σας αντιπροσωπεύουν, προσθέστε το όνομα σας στην λίστα (εάν σας ενδιαφέρει) ή προτείνετε κάποιον άλλο φίλο σας που νομίζετε ότι θα μπορούσε να ανταποκριθεί σε αντίστοιχους ρόλους."

Μπορείτε να ψηφίσετε/προτείνετε όσα άτομα θέλετε. Οι προτάσεις είναι ενδεικτικές και όχι δεσμευτικές.

Επίσης για επικοινωνία προς το παρόν μόνο μέσω της σελίδας μας στο facebook  http://www.facebook.com/anexartitoi.ellines.lesvos και στο email: gpaleol@yahoo.com.

Μοιράσου το άρθρο!