Πολιτική

06/06/2012 - 10:14

2η Ανοιχτή συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ στη Μυτιλήνη

yle="text-align:justify;">Σε κλίμα συσπείρωσης και με την παρουσία πάνω από εκατό μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ στη πόλη της Μυτιλήνης, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 5 Ιουνίου 2012, η 2η ανοιχτή συνέλευση της τοπικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Μυτιλήνης. Στη συνέλευση έδωσε το παρόν το μέλος της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ και στέλεχος της ΑΚΟΑ Νίκος Τσιγώνιας, καθώς και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Λέσβο Γιάννης Ζερδελής.

Στη συνέλευση έγινε πλατιά συζήτηση για το πρόγραμμα και τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την έξοδο της ελληνικής κοινωνίας από το τέλμα, που την έφεραν οι πολιτικές των μνημονίων που ακολούθησαν το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ. Τονίστηκε πως μια κυβέρνηση της Αριστεράς για να πετύχει, απαιτεί πρώτα απ’ όλα την συνεχή ενεργή στήριξη και συμμετοχή στις αλλαγές του λαού και της κοινωνίας, απαιτεί τους πολίτες να δίνουν το παρόν καθημερινά στις μάχες για τις αλλαγές που χρειάζεται ο τόπος στην υγεία, την παιδεία, την εργασία, την ασφάλεια, το περιβάλλον και τον πολιτισμό.

Στη συνέλευση πήραν το λόγο εκτός από τα μέλη και τους φίλους του κόμματος και απλοί πολίτες, ακόμα και ψηφοφόροι άλλων κόμματων, διατυπώνοντας τις απόψεις τους και τον προβληματισμό τους.

Σήμερα Τετάρτη 6.6.2012, οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Κουμλέλης και Γιάννης Ζερδελής θα επισκεφτούν τα χωριά του Δήμου Ευεργέτουλα, ενώ την Πέμπτη 7.6.2012 κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου θα έχει συνάντηση με τη Διοίκηση του Επιμελητηρίου Λέσβου για να συζητήσει τα προβλήματα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στο νησί.

Μοιράσου το άρθρο!