Πολιτική

05/09/2012 - 13:44

Ανασκαφές στο Λισβόρι - Επίσκεψη Δημάρχου

Ανασκαφές στο Λισβόρι - Επίσκεψη Δημάρχου

Ανασκαφές στο Λισβόρι - Επίσκεψη Δημάρχου

Ανασκαφές στο Λισβόρι - Επίσκεψη Δημάρχου

Ο

Δήμαρχος Λέσβου, Δημήτρης Βουνάτσος, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Λισβορίου, Θεόδωρο Χατζηπαναγιώτη και τον Πρόεδρο της Α.Δ.Ε.Λ. Α.Ε. Αριστείδη Ταξείδη, επισκέφθηκε τις Θερμοπηγές Λισβορίου, όπου διεξάγεται το έργο « Διαμόρφωση Αύλειου Χώρου και Κτιρίου Θερμοπηγών Λέσβου», προϋπολογισμού 465 χιλ. Ευρώ, που ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2009, για να σχηματίσει ιδία γνώμη, λόγω των καθυστερήσεων που έχουν σημειωθεί.

Ακολούθως, μαζί με τους κ. Χατζηπαναγιώτη & Ταξείδη και τους Αντιδημάρχους, Νίκο Κατράνη & Γιώργο Βουνάτσο, επισκέφθηκε το χώρο όπου επιστημονική ομάδα Ελλήνων και ξένων Αρχαιολόγων του Πανεπιστημίου Κρήτης, υπό την Καθηγήτρια, Ν. Γαλανίδου, εκτελεί σημαντικό ανασκαφικό έργο, Παλαιολιθικού ενδιαφέροντος, σε περιοχή της τ. Κοινότητας Λισβορίου.
Προς τιμήν της επιστημονικής αυτής ομάδας, καθώς και του Ευρωβουλευτή Σπύρου Δανέλλη, φίλου του νησιού μας και με τη λήξη της φετινής ανασκαφικής περιόδου, ο Δήμαρχος και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας παρέθεσαν δείπνο, όπου εκτός των προαναφερομένων παρέστη και ο Δημοτικός Σύμβουλος, Στρατής Καραγεωργίου.
Στον Ευρωβουλευτή και στους Αρχαιολόγους, ο κ. Βουνάτσος πρόσφερε αναμνηστικά δώρα και αυτοί με τη σειρά τους ευχαρίστησαν τη Δημοτική Αρχή για τη φιλοξενία και τη συμπαράσταση.

Μοιράσου το άρθρο!