Πολιτική

24/04/2020 - 12:45

Απάντηση Αντιδημάρχου Παναγιώτη Τσακύρη στους "κρατικοδίαιτους"

Iδιαίτερα σκληρή η απάντηση του Δικηγόρου και Αντιδημάρχου Πολιτισμού Δήμου Μυτιλήνης στον Πρόεδρο του ΤΕΕ Β. Αιγαίου κ. Μανωλακέλλη για τη χθεσινή του δήλωση όπου άφησε αιχμές κατά του Αντιδημάρχου για το έργο της Λαγκάδας και τη νομική εκπροσώπηση κατοίκων και επιχειρηματιών της περιοχής. 

Αγαπητέ κ.Μανωλακελλη ,

αν και με τιμά να ασχολείστε συνεχώς με το πρόσωπο μου - επαγομαι τα κατωθι . Σας απαντω ομως γιατι εδω και καιρο εσεις και καποιοι άλλοι γίνατε κηνσόρες ηθικης Ακούστε λοιπόν εσυ και οι οικοδεσπότες σου για να τα μάθει κι ο κόσμος.

Η ηθελημένη άγνοια σας για ορισμένα πράγματα και η σπουδή σας για το έργο καταντά ύποπτη.

Εγω δεν έγινα αντιδήμαρχος ούτε για να ζησω, ούτε για να πλουτισω , ούτε για να καταξιωθω κοινωνικά.

Η θέση μου αυτή οφείλεται διότι καταξιωθηκα στη συνείδηση του κόσμου ως συνεπής και έντιμος επαγγελματίας.Ως δικηγόρος που τιμά τον πελάτη και τον εντολεα του και δεν τον πουλάει μόλις πιάσει μια καρέκλα. Εγώ την καρέκλα μου την ειχα, την εχω και θα την εχω είτε ασχολούμαι με τα κοινά είτε όχι. Δόξα το Θεό τη δουλειά μου την εχω.. Δε μπήκα στη πολιτική για να αποδείξω ποιος ειμαι αλλά για να προσφέρω και το αποδεικνυω καθημερινά.

Φυσικά ως κρατικοδίαιτος που είστε τόσο εσεις όσο και κάποιοι δημοσιογράφοι που μ αγαπάνε πολυ, δε ζητώ να γνωρίζετε ούτε πως ζει ένας Ελεύθερος επαγγελματιας ούτε τον ηθικό κώδικα ενος επαγγελματία.

Γνωρίζετε ότι τους ανθρώπους τους εκπροσωπω ως δικηγόρος εδώ και δυο χρόνια.

Γνωρίζετε πως η απόφαση κατα της οποίας προσέφυγα ήταν απόφαση της προηγούμενης Δημοτικής αρχης, δηλαδή απ το προηγουμενο Συμβουλιο της ΔΕΥΑΛ κι αυτός ήταν λόγος της προσφυγής κι όχι η ουσία της υπόθεσης.Δηλαδη λογοι νομιμοτητας συγκροτησης του οργανου που πηρε την αποφαση. Εσεις ομως συνεχιζετε να λετε τα δικα σας.Απλά απορίας άξιον γιατί η παλιά Δημοτική Αρχή βιάστηκε να κατακυρωσει το διαγωνισμό πριν αναλάβει η νέα Διοίκηση της ΔΕΥΑΛ κι ενώ είχε λήξει η θητεία της πριν παραδώσει το Σεπτέμβριο κατα τη μεταβατική περίοδο.

Επειδη δε γνωριζετε τη διαδικασια , σας ενημερωνω πως η προσφυγή δεν απερρίφθη κατόπιν εκδίκασης της, αλλά πέρασε η προθεσμία τελικά συγκρότησης της επιτροπηςκαι αυτο θεωρείται σιωπηρή απόρριψη κι εκδίδεται διαπιστωτική πράξη.

Το γνωρίζω πως η παρουσία μου απ την αρχή της θητείας μου κάποιους σας ενοχλεί..

Ο κόσμος ξέρει τι είναι ο καθένας μας και το ποιος είναι.Κι εμένα και το Δήμαρχο κι εσάς. .Κι αυτός θα μας κρίνει.

Ενα ειναι σίγουρο.

Πως τη μέρα που ορκιστηκαμε ως Δημοτική αρχή εγκαινιασαμε έναν νεο ηθικό κώδικα τον οποίο φαίνεται πως δεν μπορείτε να τον διαβάσετε, αλλά τι να κανουμε με αυτόν μας εξέλεξε ο κόσμος.

Την κριτικη τη δεχομαι απ ολους τους ανθρωπους για να γινομαι καλιτερος. Όμως εξυπνάδες και ανακρίβειες που θίγουν τη τιμή και την υπόληψη μου ως ανθρωπο κι ως επιστήμονα και κυρίως εξυπνάδες και λοιδωριες που θίγουν τις αρχες με τις οποιες μεγαλωσα και πορευομαι δε θα τις επιτρεψω σε κανεναν γιατι τοτε την επομενη φορα θα δώσετε τις εξηγήσεις σας σε πιο θεσμικά όργανα.Γιατί αρκετά εχω ανεχτεί ...

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΑΚΥΡΗΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

Μοιράσου το άρθρο!