Πολιτική

06/10/2023 - 23:59

Απίστευτη συγκέντρωση - Πάνω από 1.000 άτομα - Μήνυμα νίκης στην κεντρική ομιλία Πανάγου Κουφέλου

«Η Μυτιλήνη θέλει να έχει έναν νέο Δήμο και θα έχει έναν νέο Δήμο».

Σε μια κατάμεστη αίθουσα στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης το οποίο πλημμύρισαν πάνω από 1.000 άτομα, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Μυτιλήνης Πανάγος Κουφέλος, έκανε την κεντρική προεκλογική του ομιλία σήμερα Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023 κλείνοντας τον κύκλο της προεκλογικής του εκστρατείας εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών της ερχόμενης Κυριακής.

Κατά την εκδήλωση, τον κ. Κουφέλο προλόγισε ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας  κ. Χαράλαμπος Αθανασίου.

 

δ

δδ

Στην συνέχεια στο βήμα ανέβηκε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Μυτιλήνης  Πανάγος Κουφέλος  ο οποίος απευθυνόμενος στον κόσμο που είχε γεμίσει την αίθουσα και σε αυτούς που βρίσκονταν έξω από αυτήν γιατί δε χωρούσαν, ανέφερε: «Χρειάζεται νέα δράση. Νέα νοοτροπία, νέες ταχύτητες. Νέα ισχυρή δημοτική αρχή. Οι πόρτες του Δημαρχείου θα είναι πάντα για όλους ανοιχτές. Ο Δήμος στην υπηρεσία του Πολίτη».

Αποφασισμένος να δουλέψει ακόμα πιο εντατικά ως Δήμαρχος,  για ένα Δήμο που σε τίποτα δεν θα υστερεί και τίποτα δεν θα στερεί ,με τη συμμετοχή όλων καθώς η συμμετοχή είναι το κυριότερο χαρακτηριστικό της Δημοκρατίας, για έναν δήμο αρωγό προς όλους, με καθημερινή αξιολόγηση καθημερινά, ξεσήκωσε τος πλήθος κόσμου που δεν έπαψαν να χειροκροτούν.

Κλείνοντας ο κ. Κουφέλος τόνισε:

«Θέλουμε να δημιουργήσουμε .Προχωράμε όλοι μαζί. Ενώνουμε δυνάμεις, για το καλό του τόπου μας». 

 

δ

δσ

Μοιράσου το άρθρο!