Πολιτική

09/11/2010 - 20:19

Δήλωση υπ. Περιφερειάρχη Β. Αιγαίου Νάσου Γιακαλή

«Η εκλογική αναμέτρηση της 7ης Νοεμβρίου αποτελεί πλέον παρελθόν. Μπροστά μας είναι η κρίσιμη και καθοριστική μάχη της προσεχούς Κυριακής, 14ης Νοεμβρίου.

Δώσαμε έναν τίμιο και καθαρό -από κάθε άποψη- αγώνα. Αναπτύξαμε το όραμά μας, το πρόγραμμά μας, για ένα Ισχυρό Βόρειο Αιγαίο, μέσα από το θεσμό της αιρετής περιφερειακής αυτοδιοίκησης. Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τους πολίτες του Βορείου Αιγαίου για την υποστήριξή τους στο Συνδυασμό μας.

Ζητώ από όλους τους δημοκρατικούς πολίτες, να δώσουμε με αποφασιστικότητα τη μάχη της Κυριακής, 14ης Νοεμβρίου. Μια μάχη κρίσιμη, από την οποία θα κριθούν πολλά για το αύριο των νησιών μας.

Ζητώ από όλους τους πολίτες του Βορείου Αιγαίου, που πιστεύουν στις δυνατότητες του τόπου μας, να κινητοποιηθούν και να συμμετάσχουν στις εκλογές της προσεχούς Κυριακής. Να χαράξουμε μαζί, από τις αρχές του 2011, μια νέα ελπιδοφόρα πορεία, με επίκεντρο τον άνθρωπο, την ανάπτυξη, την καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη, τη χρηστή διοίκηση, τη διαφάνεια και τη λογοδοσία.

Την Κυριακή, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ αποφασίζουμε για το αύριο των νησιών μας, για την προκοπή του τόπου μας, για το μέλλον των παιδιών μας.

Το μήνυμα μου είναι συμμετοχή, επαγρύπνηση, αγώνας.

Η νίκη θα είναι δική μας!»

 

Μοιράσου το άρθρο!