Πολιτική

10/05/2012 - 07:58

Δημοτικό Συμβούλιο Λέσβου: η ντροπή της Λέσβου!!!

yle="text-align:justify;">
Χθες 09/05/2012 είχαμε Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λέσβου.. συνεδρίαση ντροπή για τη Λέσβο και τους Πολίτες!

Για μια ακόμα φορά το δημοτικό συμβούλιο άφησε την δική του σφραγίδα στο τοπικό γίγνεσθαι. Ενα απάνθισμα της χτεσινής συνεδρίασης .

1.- Επειγόντως να σχηματιστεί κυβέρνηση για να κοπούν τα ....χόρτα στην Λέσβο!! Εκεί συμφώνησαν όλες οι παρατάξεις. Καιρός να ενημερωθεί και ο Κάρολος Παπούλιας.

2.-Μια Αγγλιδούλα λιποθύμησε και ευαισθητοποίησε τον Αριστείδη Ταξείδη βάζοντας το εισιτήριο 2 ευρώ!! Η κυρία  Βαμβουρέλλη εισηγήθηκε το εισιτήριο να πάει 1 ευρώ. Ρελάνς από τον Βουνάτσο για.....δωρεάν είσοδο!!

3.- Ο εσωκομματικός πόλεμος στο ΠΑΣΟΚ συνεχίζει να μαίνεται. Ο δημοτικός σύμβουλοςΓιώργος Λεμονός "τάριξε" στον Βουνάτσο γιατί κατά την άποψη του καρπώθηκε πολιτικά από το ΠΑΣΟΚ! Ο Δήμαρχος σηκώθηκε για να ξεσκάσει....Μπήκε στο παιχνίδι ο Αστυρακάκης κι έγινε του.....ΠΑΣΟΚ!

4.- Ο Ηλίας Κουνιαρέλλης έρχεται πεινασμένος και κουρασμένος στο δημοτικό συμβούλιο. Ετσι μας αποκάλυψε ο Δήμαρχος του ο οποίος τον επέπληξε για την εκτός ημερησίας διάταξης εισήγηση του. Και πέντε λεπτά πριν από τις έντεκα ...πλακώθηκε με τον πρόεδρο του σώματος κ. Κορδώνη, μάζεψε τους φακέλους για να φύγει. Αλλά δεν έφυγε...Παρεπιπτόντως...Κυκλοφόρησε το βιβλίο του φυσικού Γιώργου Χουτζαίου για τους ραβδοσκόπους όπου στην σελίδα 98 πληροφορούμστε ότι ανάμεσα στους ραβδοσκόπους του νησιού μας συγκαταλέγεται και ο Ηλίας του Καγιανιού....Ισως θα έπρεπε ν΄ αναλάβει άλλος τα καθήκοντα του και να ριχτεί μ΄ ένα κλαδί στην επαρχία του νησιού μας ψάχνοντας  νερό!

5.- Θέμα επαναδιαπραγμάτευσης έθεσε ο κ. Πατερέλλης. Οχι του μνημονίου, αλλά της μελέτης Καραμπά που αφορά την διάβρωση της Σκάλας Ερεσού!

6.- Πρακτικά δεν κρατάνε μόνο οι πρακτικογράφοι. Αλλά και η.....τηλεόραση. Ετσι μάθαμε από τον κ. Βουνάτσο. Ναι από την τηλεόραση την οποία ...απαγόρευσαν να μεταδίδει απευθείας!!

7.- Είχαμε και  δεκάλεπτη διακοπή όταν ξέσπασε  άγρια κόντρα ανάμεσα στο κ. Αστυρακάκη και στο κ. Λέμονο για  τις προσλήψεις. Δυστυχώς για το τηλεοπτικό κοινό δεν έπεσε ξύλο ....

Ολοκληρώνουμε επισημαίνοντας τις παρακάτω δηλώσεις - εξομολογήσεις:

"Εχω διχοτομηθεί"  "Υποφέρουμε σαν δημοτική αρχή"
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΟΥΝΑΤΣΟΣ

"Δεν τα προλαβαίνω όλα"
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΤΟΣ

"Την αξιοπρέπεια μου δεν θα την θέσω στην κρίση κανενός"
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΡΔΩΝΗΣ

Μοιράσου το άρθρο!