Πολιτική

23/04/2019 - 16:14

"Δύναμη Ενότητας" στη Δημοτική Κοινότητα Παπάδου - Προτεραιότητες και υποψήφιοι

Ο Συνδυασμός "Δύναμη Ενότητας" για τη Δημοτική Κοινότητα Παπάδου στην πρώτη του ανακοίνωση. Οι υποψήφιοι και η συμπόρευση με το Στρατή Κύτελης.

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ «ΔΥΝΑΜΗ ΕΝΟΤΗΤΑΣ» ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΑΠΑΔΟΥ

Συγχωριανοί και συγχωριανές,

Φίλες και φίλοι,

Άλλη μια προεκλογική περίοδος ξεκινά, μια περίοδος που είθισται να συνδέεται με μεγάλα λόγια και υποσχέσεις που δεν πρόκειται ποτέ να υλοποιηθούν. Μια εποχή εμφάνισης «διαττόντων αστέρων», ανθρώπων με ανύπαρκτη παρουσία και προσφορά στον τόπο μας, που ωστόσο προσπαθούν να πείσουν ότι θα πράξουν τα μέγιστα για το καλό του. Μια εποχή που η δυσπιστία και ο σκεπτικισμός υπερισχύουν στον κοινό νου. Κι όμως, αυτή η δύσκολη εποχή μας βρίσκει αισιόδοξους.

Και η αισιοδοξία αυτή πηγάζει από εσάς τους ίδιους: από την καθημερινή μας επαφή, από την τριβή μας στα μικρά και μεγάλα προβλήματα του χωριού μας, από την αναγνώριση της προσπάθειας που καταβάλλουμε. Κατά τη διάρκεια της τελευταίας πενταετίας η πρόεδρος και το τοπικό συμβούλιο του Παπάδου κατέβαλαν τεράστια προσπάθεια για τη βελτίωση των συνθηκών ζωής στον τόπο μας, τόσο μέσω μεγάλων έργων – ύδρευσης, ασφαλτόστρωσης, επισκευής σχολικών κτιρίων – και συμβολής στη δημιουργία νέων, νευραλγικών τοπικών μονάδων, όπως η στέγαση του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου Γέρας, όσο και μέσω της ανταπόκρισης στα καθημερινά – μεγάλα ή μικρά – προβλήματα των κατοίκων του χωριού μας.

Στη βάση αυτή συμπορευόμαστε με το συνδυασμό «Δύναμη Ενότητας», με επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο τον Στρατή Κύτελη.

Με την αμέριστη υποστήριξή του και πρωτίστως βέβαια τη δική σας, δεσμευόμαστε για μια ακόμη πενταετία σκληρής δουλειάς. Άμεσες προτεραιότητές μας:

 Η αλλαγή του δικτύου ύδρευσης με αντικατάσταση των αμιαντοσωλήνων

 Η κατασκευή κερκίδων και η διαμόρφωση του περβάλλοντα χώρου του γηπέδου

 Η αναβάθμιση του πάρκου και της παιδικής χαράς

 Η επισκευή του κτιρίου του Δημαρχείου και του κτιρίου της «Ανεμώνης»

Η ομάδα μας αποτελείται τόσο από άτομα με εμπειρία στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης, όσο και από νέα παιδιά με φρέσκιες ιδέες και όρεξη για δουλειά. Η κοινή συνισταμένη μας είναι η αγάπη για τον τόπο μας και η διαχρονική παρουσία μας στα τοπικά δρώμενα σε πολιτιστικό, αθλητικό και εθελοντικό επίπεδο. Ζητούμε τη στήριξή σας για να παλέψουμε μαζί για το καλό του τόπου μας!

  • Αλεξάνδρου Δημήτριος του Γεωργίου
  • Αργυρέλλης Νικόλαος του Ιωάννη
  • Βελισσαρίου Ευστρατία του Ευστρατίου
  • Γλιγλής Παναγιώτης του Άγγελου
  • Κάιτατζη Παρασκευή του Παναγιώτη
  • Καμάτσος Ευστράτιος του Κωσταντίνου
  • Σπυρέλλης Νικόλαος του Σπυρίδων

Μοιράσου το άρθρο!