Πολιτική

31/12/2012 - 11:50

Επισκέψεις Ν.Σηφουνάκη στο Γηροκομείο και στο μοναστήρι του Προφήτη Ηλία

Επισκέψεις Ν.Σηφουνάκη στο Γηροκομείο και στο μοναστήρι του Προφήτη Ηλία

 

Την Παρασκευή 28.12.2012 ο Βουλευτής Νίκος Σηφουνάκης, πήρε μέρος στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου για την αντιμετώπιση του ζητήματος της κατάργησης νησιωτικών ΔΟΥ, όπως είναι της Λήμνου και της Καλλονής.
Το Σάββατο 29.12.2012 το πρωί μετέβη στο Γηροκομείο Μυτιλήνης και όπως κάθε χρόνο, πρόσφερε την βασιλόπιττα και έδωσε ευχές στους ηλικιωμένους του και στο προσωπικό του Ιδρύματος. 
Το μεσημέρι  της ίδιας μέρας επισκέφθηκε το μοναστήρι το Προφήτη Ηλία στις Καμάρες Μυτιλήνης και ενημερώθηκε απ τον αρχιμανδρίτη Κύριλλο Συκή και τις εθελόντριες ενορίτισσες του μοναστηριού για το φιλανθρωπικό τους έργο. Ο Βουλευτής έδωσε τις ευχές του για το νέο έτος στον παπά- Κύριλλο και στις ενορίτισσες και πρόσφερε συμβολικά δώρα (τρόφιμα) για την ενίσχυση των συσσιτίων απόρων που καθημερινά επιμελείται το μοναστήρι.  Ακόμη, επεσήμανε την σπουδαιότητα της κοινωνικής αλληλεγγύης, ιδιαίτερα στις μέρες μας, όπου βιώνουμε όλοι την γενικευμένη οικονομική κρίση και έδωσε συγχαρητήρια σους συντελεστές του φιλανθρωπικού έργου που συντελείται  στο Μοναστήρι του Προφήτη Ηλία.  

Μοιράσου το άρθρο!