Πολιτική

23/07/2013 - 06:30

Ερωτήματα για την Πρόεδρο της Ερεσού με φόντο το καφέ νερό...

Στέλιος Γ. Δουγαλέρης

Τοπικός Σύμβουλος Δ.Κ. Ερεσού

Έκπληκτος παρακολούθησα τις δηλώσεις της Προέδρου Δ.Κ. Ερεσού στον τ/ο σταθμό TV ΜΥΤΙΛΗΝΗ σχετικά με το ζήτημα που προέκυψε με το πόσιμο νερό.

Αντί να υπερασπιστεί τα δικαιώματα και τα συμφέροντα των κατοίκων της Ερεσού και να απαιτήσει λύσεις, εμφανίστηκε αποπροσανατολιστικά, ως εκπρόσωπος τύπου της Δημοτικής Αρχής, αναμασώντας την καραμέλα περί των προηγούμενων (Καποδιστριακών) Δημοτικών Αρχών!!!

Επειδή η κα Πρόεδρος έως τις 31/12/2012 έλαμψε δια της απουσίας της από τα κοινά και το μόνο που κάνει είναι να αναπαράγει όσα της λένε να πει, θα πρέπει να απαντήσει και σε ζητήματα ουσίας:

  • Επισκέφθηκε την Ερεσό σήμερα κάποιος αρμόδιος του Δήμου Λέσβου για δει ποια είναι η κατάσταση; Η μήπως ο Δήμος αντικαταστάθηκε από την εταιρία που σύμφωνα με τις δηλώσεις της βρίσκεται σε επαφή και θα δώσει στο λύση στο πρόβλημα μας;
  • Έγινε από το Δήμο Λέσβου σήμερα δειγματοληψία του νερού;
  • Θα γίνει από το Δήμο Λέσβου δειγματοληψία του νερού μετά την αποκατάσταση της βλάβης και πριν να πούμε στους συνδημότες μας ότι μπορούν να πιουν το νερό;
  • Αφού λύνονται τα προβλήματά της ύδρευσης τόσο εύκολα κι απλά, θα έχει αύριο υδραυλικό η Ερεσός;

Και τέλος, αφού όπως υποστηρίζει η κα Πρόεδρος πληρώνει υδραυλικό από την τσέπη της, ενώ όλοι γνωρίζουμε ότι ο συγκεκριμένος υδραυλικός έχει πληρωθεί από την Πάγια Προκαταβολή που δίνει ο Δήμος στις Κοινότητες:

ΑΠΟ ΠΟΤΕ Η ΠΑΓΙΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΕΓΙΝΕ ΤΣΕΠΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ;

Στέλιος Γ. Δουγαλέρης

Τοπικός Σύμβουλος Δ.Κ. Ερεσού

Μοιράσου το άρθρο!