Πολιτική

29/07/2020 - 15:42

Και τώρα όλοι αναφωνούν ... που είσαι Βασίλη Τεντόμα!

Πέρασε ένας χρόνος και κάτι από την αποχώρηση του κ. Βασίλη Τεντόμα από τη θέση του "ως Συντονιστής των ενεργειών για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από τον σεισμό της 12.6.2017 στη Λέσβο".

Ο λόγος που αποχώρησε ήταν κατανοητός και σεβαστός μιας και τότε είχαμε προεκλογική περίοδο. Οι εκλογές έγιναν, η Κυβέρνηση άλλαξε και.... η Βρίσα ξεχάστηκε!

Για την προσφορά του κ. Βασίλη Τεντόμα έχουμε αναφερθεί και στο παρελθόν του. 

Τότε - πριν ένα χρόνο -  και μετά την παραίτησή του είχαμε αναφέρει  : "Μόνος του πάλεψε ο Βασίλης Τεντόμας με την γραφειοκρατία, με παλιές πολιτικές νοοτροπίες. Δέχθηκε τεράστια πίεση ανθρώπων που είχαν μείνει κυριολεκτικά στο δρόμο, έτρεχε κάθε μέρα να λύσει προβλήματα, από το πιο μικρό μέχρι το πιο μεγάλο. Ο Βασίλης Τεντόμας εδώ και δύο χρόνια δούλεψε αθόρυβα και αποτελεσματικά. Και όλα αυτά σε μια θέση που δεν είχε μισθό! Δύο χρόνια μετά τόσο ο Δήμος Λέσβου όσο και η Περιφέρεια πρέπει να κάνουν το ελάχιστο: να πούνε ένα "ευχαριστώ" στο Βασιλή Τεντόμα. Το σπουδαιότερο όμως είναι ότι το "ευχαριστώ" το λένε οι πληγέντες και ας υπήρξαν στιγμές που ο Βασίλης Τεντόμας λειτούργησε ως σάκκος τους μποξ απέναντι στην αναποτελεσματικότητα της Κεντρικής Κυβέρνησης."

 

Και τώρα που όλα έγιναν χειρότερα η απουσία του ήταν πλέον ορατή και στους πιο φανατικούς επικριτές του. 

 

Σήμερα ένα χρόνο μετά την αποχώρηση του ο κ. Βασίλης Τεντόμας δημοσίευσε τον παρακάτω πίνακα... που δυστυχώς είναι αληθινός! 

σδσδ

Μοιράσου το άρθρο!