Πολιτική

29/12/2012 - 10:55

Κόντρα ΔΗΜΑΡ και Ανεξάρτητων Ελλήνων με φόντο το Δημοτικό Συμβούλιο....

Κόντρα ΔΗΜΑΡ και Ανεξάρτητων Ελλήνων με φόντο το Δημοτικό Συμβούλιο....

>Ανακοίνωση  Ανεξαρτήτων Ελλήνων Λέσβου για την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΔΗΜΑΡ

Με μια πρωτοφανή, για τα τοπικά δεδομένα , ανακοίνωση της η ΔΗΜΑΡ Λέσβου καλεί σε παραίτηση σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο της Λέσβου.
 
  Χωρίς ίχνος ντροπής, η «Αριστερά της ευθύνης» στρέφεται εναντίον των εκλεγμένων Συμβούλων του Δήμου Λέσβου, αποκρύπτοντας το τεράστιο μερίδιο ευθύνης που φέρει η ίδια για την σημερινή κατάσταση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
 
  Οι κομπάρσοι του μνημονίου που, από την μία δήθεν υπερασπίζονται τα εργασιακά δικαιώματα των Ελλήνων και από την άλλη με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου διαλύουν τις όποιες δομές υπάρχουν ακόμη στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, οδηγούν στο κατώφλι της απόλυσης χιλιάδες υπαλλήλους και τους αιρετούς και την ίδια την αυτοδιοίκηση σε αδιέξοδο.
 
  Είναι προφανές ότι ή ΔΗΜΑΡ Λέσβου δεν αντιλαμβάνεται , ή προφασίζεται ότι δεν αντιλαμβάνεται ποιοι έχουν οδηγήσει στην εξαθλίωση τους Έλληνες και επιχειρεί την αυτοκάθαρση επιρρίπτοντας τις ευθύνες στους αιρετούς της αυτοδιοίκησης , τους οποίους αλαζονικά καλεί σε παραίτηση.
 
  Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες καλούμε τους εκπροσώπους της ΔΗΜΑΡ να αναλογιστούν τις ευθύνες τους, αναζητώντας αλλού τους ενόχους της σημερινής κατάστασης που δεν είναι άλλοι, από τους ίδιους και τους συνέταιρους της τρικομματικής συγκυβέρνησης και εάν θεωρούν ότι κάποιοι πρέπει να παραιτηθούν ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν..
 

Διαβάστε εδώ την αρχική ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ

 

Συμπέρασμα: ΔΗΜΑΡ και Ανεξάρτητοι Έλληνες μαλώνουν σε ξένο αχυρώνα αφού ουσιαστικά δεν εκπροσωπούνται στο Δημοτικό Συμβούλιο Λέσβου... μίλησε κανείς για μικροπολιτική;

 

Μοιράσου το άρθρο!