Πολιτική

13/10/2010 - 11:53

Ο Γιώργος Πάλλης κοντά στους πολίτες

Σε Καλλονή, Πέτρα, Μόλυβο και Συκαμνιά θα βρεθεί σήμερα Τετάρτη, ο επικεφαλής της κίνησης πολιτών «Αλλαγή Πορείας» και υποψήφιος Δήμαρχος Λέσβου Γιώργος Πάλλης, συνεχίζοντας έτσι το πρόγραμμα επισκέψεων του σε χωριά του νησιού μας . Στο πλαίσιο αυτό θα συναντηθεί με συμπολίτες μας, ακούγοντας τα προβλήματα και τις ιδιαίτερες ανησυχίες τους, ενώ ύστερα από σχετική ερώτηση τόνισε:

«Δεν βρισκόμαστε στα χωριά αυτά στα πλαίσια μιας προεκλογικής εκστρατείας, ζητώντας μόνο την ψήφο των πολιτών. Βρισκόμαστε για να ακούσουμε πραγματικά τα όσα έχουν να μας πουν οι κάτοικοι ώστε να συμβάλλουμε αποφασιστικά στην επίλυση των προβλημάτων τους και μετά τις εκλογές, από την όποια θέση μας ορίσει η ψήφος τους. Η παρουσία μας σε αυτά θα εξακολουθήσει και μετά τις εκλογές.

Στόχος μας είναι να παραμείνουμε κοντά στους συμπολίτες μας, κοντά σε όλους όσους μας χρειάζονται, «Αλλάζοντας Πορεία» στη μέχρι τώρα νοοτροπία που θέλει  να ξεχνάμε αυτούς τους ανθρώπους μετά από κάθε εκλογική διαδικασία.»

Αύριο Πέμπτη 14 Οκτωβρίου και ώρα 13:00,στο ξενοδοχείο «Λέσβιον», ο   Γιώργος Πάλλης θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ανακοινώνοντας τις θέσεις της «Αλλαγής Πορείας» για την Απασχόληση και την Ανάπτυξη.

 

Μοιράσου το άρθρο!