Πολιτική

25/09/2023 - 22:20

Ο Π. Κουφέλος σε Καγιάνι, Αγ. Μαρίνα και Λουτρά: να κάνουμε τα χωριά μας ακόμη καλύτερα

Το πρωί της Κυριακής 24 Σεπτεμβρίου ο επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα δράση νέος δήμος» και υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Μυτιλήνης Πανάγος Κουφέλος πραγματοποίησε συνάντηση  με το Σύλλογο Ερασιτεχνων Αλιέων στο Φανάρι. Ακούγοντας τις ανησυχίες και τις ανάγκες των ερασιτεχνών αλιέων για τα θέματα που τους αφορούν. 

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Νέα δράση νέος Δήμος» και  υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Μυτιλήνης Πανάγος  Κουφέλος  με τους υποψήφιους δημοτικούς  και  κοινοτικούς  συμβούλους επισκέφθηκαν  τα χωριά Ταξιάρχες (Καγιάνι), Αγία Μαρίνα και Λουτρά.

«Η θερμή υποδοχή και η φιλοξενία που συναντάμε κάθε μέρα σε κάθε χωριό και γειτονιά του Δήμου μας, μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε. Η δράση της κοινωνίας  με  τη δύναμη των ανθρώπων μας  μπορούν να φέρουν πραγματική αλλαγή. Συνεχίζουμε αποφασισμένοι να εργαζόμαστε για να κάνουμε τα χωριά μας ακόμα καλύτερα μέρη για τους κατοίκους τους. Σας ευχαριστώ όλους για τη συμμετοχή σας και την εμπιστοσύνη που μου δείχνετε. Συνεχίζουμε μαζί, για ένα καλύτερο αύριο στα χωριά μας». Δήλωσε ο Πανάγος Κουφέλος.

Μοιράσου το άρθρο!