Πολιτική

03/10/2023 - 19:10

Π. Κουφέλος: Δέσμευσή μας να δημιουργήσουμε έναν κοινωνικά ενεργό, οικονομικά δυναμικό και οικολογικά βιώσιμο Δήμο Μυτιλήνης

Την Κυριακή 01 Οκτωβρίου, ο Πανάγος Κουφέλος επικεφαλής του Συνδυασμού , "Νέα δράση νέος Δήμος" και υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Μυτιλήνης εκκλησιάστηκε στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Αγιάσο. Στη συνέχεια έκανε περιοδεία στο χωριό Ασώματος ενώ κατέληξε στους Αγίου Αναργύρους όπου προσκύνησε στο ομώνυμο παρεκκλήσι.

Το απόγευμα της ιδίας ημέρας ο επικεφαλής του συνδυασμού "Νέα δράση Νέος Δήμος" και υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Μυτιλήνης Πανάγος Κουφέλος συνοδευόμενος από Δημοτικούς και κοινοτικούς υποψήφιους συμβούλους επισκέφθηκε τα Κεραμειά το Ίππειος και τη Συκούντα.

Μετά το πέρας της περιοδείας δήλωσε:

«Καθημερινά επικοινωνούμε με τους συμπολίτες μας και αναζητούμε τρόπους για να βοηθήσουμε στην ανάπτυξη του Δήμου μας. Η δέσμευσή μας είναι να δημιουργήσουμε έναν κοινωνικά ενεργό, οικονομικά δυναμικό και οικολογικά βιώσιμο Δήμο Μυτιλήνης.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους μας υποδέχθηκαν και σήμερα και μοιράστηκαν τις σκέψεις τους. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας για ένα καλύτερο μέλλον για όλους».

.

Μοιράσου το άρθρο!