Πολιτική

02/10/2023 - 08:31

Π. Κουφέλος: Είμαστε εδώ για να δώσουμε “φωνή” στις ανάγκες του Δήμου και να εργαστούμε για έναν καλύτερο αύριο για όλους μας

Στις 30 Σεπτεμβρίου, ημέρα Σάββατο, ο Πανάγος Κουφέλος, επικεφαλής του συνδυασμού "Νέα δράση νέος Δήμος" και υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Μυτιλήνης, επισκέφθηκε τους ντόπιους επιχειρηματίες της περιοχής Επάνω Σκάλας και Συνοικισμού ενώ διέσχισε την αγορά της Ερμού και επικοινώνησε με τους συμπολίτες του. Δέσμευση του η ενίσχυση της τοπικής οικονομίας και η στήριξη της επιχειρηματικότητας.

Το μεσημέρι συναντήθηκε με το Σύλλογο « Η ΦΛΟΓΑ» και συζήτησε μαζί τους για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν παιδιά και γονείς ενός νησιωτικού Δήμου. Συμπαραστεκόμαστε στις οικογένειες και θα δώσουμε πραγματικό αγώνα για την καλύτερη ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα των παιδιών.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρες συναντήθηκε με τους οδηγούς Ταξί. Επικεντρώθηκε σε θέματα που αφορούν τις ανάγκες των οδηγών και την καθημερινότητα τους στο Δήμο Μυτιλήνης.

Στη συνέχεια έκανε περιοδεία στο χωριό Παπάδος της Γέρας.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού "Νέα δράση νέος Δήμος" και υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Μυτιλήνης Πανάγος Κουφέλος μετά το πέρας της περιοδείας δήλωσε:

«Κάθε μέρα είμαστε κοντά στους συμπολίτες μας και αφουγκραζόμαστε τις ανησυχίες τους. Είμαστε εδώ για να δώσουμε “φωνή” στις ανάγκες του Δήμου και να εργαστούμε για έναν καλύτερο αύριο για όλους μας. Μαζί, μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά και να χτίσουμε έναν δυναμικό και φιλόδοξο Δήμο Μυτιλήνης».

Μοιράσου το άρθρο!