Πολιτική

29/09/2023 - 16:21

Π. Κουφέλος: Χτίζουμε ένα Δήμο που εκπροσωπεί και υπηρετεί όλους - Επισκέψεις σε Γέρα και Πλωμάρι

Στις 28 Σεπτεμβρίου, ημέρα Πέμπτη, ο Πανάγος Κουφέλος, επικεφαλής του συνδυασμού "Νέα δράση νέος Δήμος" και υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Μυτιλήνης, συνέχισε μια σειρά σημαντικών συναντήσεων.

Αρχικά, πραγματοποίησε συνάντηση με στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μυτιλήνης. Σε αυτήν τη συνάντηση, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την ασφάλεια και την πυροπροστασία στο Δήμο, καθώς και οι τρόποι στήριξης της εργασίας της Πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Στη συνέχεια συναντήθηκε με συμπολίτες του στο κέντρο της πόλης. Ακούγοντας τις ανησυχίες και τις προτάσεις των πολιτών, εξέφρασε τη δέσμευσή του για μια διαφανή, ανοικτή και αποτελεσματική διακυβέρνηση που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας.

δ

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας μετέβη σε  χωριά της Γέρας και συγκεκριμένα τον Παλαιόκηπο όπου είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί τη “Λαϊκή Στέγη” του Στρατή Κατζουρίδη και στη συνέχεια επισκέφθηκε την Ευρειακή, το Πέραμα και το Πλωμάρι.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού "Νέα δράση νέος Δήμος" και υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Μυτιλήνης Πανάγος Κουφέλος δήλωσε:

«Η μεγάλη συμμετοχή και η ανταπόκριση μαρτυρούν το ενδιαφέρον και την υποστήριξη των συμπολιτών μας. Η δέσμευσή μας παραμένει ακλόνητη για ένα καλύτερο αύριο με εμπειρία, γνώση, αφοσίωση και προσήλωση. Χτίζουμε ένα Δήμο που εκπροσωπεί και υπηρετεί όλους. 

Είμαστε εδώ για εσάς, για τον Δήμο μας. Συνεχίζουμε μαζί!»

ψ

 

σ

Μοιράσου το άρθρο!