Πολιτική

29/01/2014 - 18:53

Παρουσία του Δημάρχου Λέσβου σε εκδηλώσεις

style="text-align: justify;"> 
Το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014, στην Αθήνα, ο Δήμαρχος Λέσβου, Δημήτρης Βουνάτσος, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο, Γιάννη Βατό, παρέστη στην εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας της Λεσβιακής Παροικίας, που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Τιτάνια».
 
Την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014, το πρωί, ο κ. Βουνάτσος παραβρέθηκε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Μυτιληναίων Πετρούπολης «Ο Θεόφιλος», που πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Πετρούπολης.Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τους Προέδρους των δυο Ιστορικών Συλλόγων, Καίτη Μεσσηνέζη – Πλατσή και Αχιλλέα Χιωτέλλη αντίστοιχα, τους συνεχάρη για την πλούσια δράση τους και ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά. Τέλος, κατά τη διάρκεια των σχετικών τελετών, ο κ. Βουνάτσος ενημέρωσε τους συμπατριώτες μας για τα κρίσιμα ζητήματα της Λέσβου, τονίζοντας ότι η δημιουργική μαζί τους συνεργασία θα συνεχισθεί.
 
Την Κυριακή το απόγευμα, ο κ. Βουνάτσος, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Καλλονής, Δημήτρη Ζαφειρίου, παραβρέθηκε στην κοπή της βασιλόπιτας του Εκπολιτιστικού Θεατρικού Ομίλου Καλλονής (Ε.Θ.Ο.Κ.), με αναφορά, στο χαιρετισμό που πραγματοποίησε, στην πλούσια δράση του Προέδρου και των μελών του Ιστορικού αυτού Συλλόγου, στα πολιτιστικά δρώμενα του νησιού μας.   
 
Την Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2013, ο Δήμαρχος παρέστη στην κοπή της βασιλόπιτας του Ορφανοτροφείου – Οικοτροφείου θηλέων «Α.Π. Κατσακούλη», παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μυτιλήνης και προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος, κ.κ. Ιακώβου.  
 

Μοιράσου το άρθρο!