Πολιτική

23/08/2012 - 18:51

Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου: Ο Β.Τεντόμας προσπαθεί να χορέψει πάνω στα αποκαΐδια.

Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου: Ο Β.Τεντόμας προσπαθεί να χορέψει πάνω στα αποκαΐδια.

Με αφορμή τις δηλώσεις του Περιφερειακού Συμβούλου κ. Βασίλη Τεντόμα στον τοπικό Τύπο, για την καταστροφική φωτιά στη Χίο, η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου έχει να σχολιάσει τα εξής:

 
Ο κ. Τεντόμας με τις μέχρι σήμερα ανακοινώσεις του, έχει δείξει ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η μικροπολιτική εκμετάλλευση των θεμάτων που απασχολούν την Περιφέρεια και η ατομική του προβολή. 
 
Για αυτό σε παλαιότερη απάντησή μας είχαμε πει ότι τουλάχιστον σε ότι μας αφορά, δεν θα επιτρέψουμε σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, να επιβαρύνεται ακόμα περισσότερο η καθημερινότητα των πολιτών, προκειμένου να έχουν κάποιοι όπως ο κ. Τεντόμας την ευκαιρία να πανηγυρίσουν πάνω στα συντρίμμια -που προφανώς ονειρεύονται- για να κερδίσουν πολιτικά οφέλη.
 
Ο κ. Τεντόμας δεν άργησε να μας δικαιώσει. Με αφορμή την καταστροφική πυρκαγιά στη Χίο, έβγαλε μία επαίσχυντη ανακοίνωση για να εκμεταλλευτεί πολιτικά τον πόνο και τη θλίψη των κατοίκων της Χίου, που όμως αντιμετώπισαν με θάρρος αυτήν την καταστροφή και έδωσαν αγώνα μαζί με τους πυροσβέστες και τους εθελοντές για να σώσουν τις περιουσίες τους.
 
Στην ουσία προσπαθεί να «χορέψει» πάνω στα αποκαΐδια. Δικαίωμά του. Όποιος θέλει μπορεί να τον ακολουθήσει.

Μοιράσου το άρθρο!