Πολιτική

03/11/2010 - 15:37

Περιοδείες του Γιώργου Πάλλη και της “Αλλαγής Πορείας” στο Δήμο Μυτιλήνης και τη ΔΕΗ

Με τους εργαζόμενους στο Δήμο Μυτιλήνης και τη ΔΕΗ συναντήθηκε σήμερα, Τετάρτη, ο υποψήφιος Δήμαρχος Λέσβου, Γιώργος Πάλλης.

 

Βγαίνοντας από το Δημαρχείο, ο Γιώργος Πάλλης δήλωσε:

“ Η “Αλλαγή Πορείας” διεκδικεί το Δήμου Λέσβου, βλέποντας τη διοικητική του λειτουργία  από μια εντελώς διαφορετική σκοπιά:

1. Το σύνολο των υπηρεσιών του Δήμου Λέσβου θα πρέπει να είναι προσανατολισμένες στην εξυπηρέτηση του πολίτη. Σε αυτή την κατεύθυνση επανασχεδιάζουμε τις λειτουργίες και τις υπηρεσίες του Δήμου.

2. Οι μέθοδοι διοίκησης θα στηρίζονται σε διαδικασίες συλλογικής στοχοθεσίας των επιμέρους τμημάτων και διευθύνσεων του Δήμου. Σε τακτά χρονικά διαστήματα κάνουμε δημόσιο απολογισμό με βάση τους στόχους που θέτουμε.

3. Είναι αδύνατον να λειτουργήσει ο,τιδήποτε χωρίς την πλήρη αξιοποίηση όλου του ανθρώπινου δυναμικού του Δήμου Μυτιλήνης. Οι εργασιακές σχέσεις στο νέο Δήμο Λέσβου θα πρέπει να αποτελούν υπόδειγμα για τις υπόλοιπες λειτουργίες στο νησί. Είναι ώρα να απαλλαγούμε από την επισφάλεια.

4.  Παρέχουμε πλαίσιο κινήτρων για την επιμόρφωση και την εξέλιξη όλων των εργαζόμενων του Δήμου. Εξασφαλίζουμε τους αναγκαίους χώρους για την ασφαλή και απρόσκοπτη άσκηση της εργασίας τους”.

 

-                   Κλιμάκιο της “Αλλαγής Πορείας” επισκέφθηκε σήμερα το πρωί τα Κεντρικά Λύκεια, όπου και διεξαγόταν η ψηφοφορία των καθηγητών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για την ανάδειξη εκπροσώπων στα Υπηρεσιακά Συμβούλια.

-                   Το απόγευμα της Τετάρτης ο Γιώργος Πάλλης περιοδεύει στην Καλλονή.

 

 

Πέμπτη 4/11

 

- 10.00 πμ: Περιοδεία του Γιώργου Πάλλη σε δημόσιες υπηρεσίες.

- 1.00 μμ: Συνέντευξη Τύπου της “Αλλαγής πορείας” στο ξενοδοχείο “Λέσβιον”, όπου θα παρουσιαστούν οι θέσεις της Κίνησης για την παιδεία, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό.

- 6.00 μμ: Περιοδεία του Γιώργου Πάλλη στην Αγία Παρασκευή, την Πέτρα και το Μόλυβο.

 

 

Παρασκευή 5/11

- 11.00 πμ: Περιοδεία του Γιώργου Πάλλη σε δημόσιες υπηρεσίες και γειτονιές της Μυτιλήνης.

- 6.00 μμ: Περιοδεία του Γιώργου Πάλλη στα χωριά του Πλωμαρίου. Κεντρική ομιλία στο Πλωμάρι.

 

Μοιράσου το άρθρο!